FunnyPuma Napisano 8 Lipca 2017 #459837 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2017 Twój nick podczas gry: FunnyPuma ^^ Godzina, data zdarzenia: 08.07.2017 - 08:47:32 Mapa: de_dust2_long STEAM_ID / IP: STEAM_0:1:79002418 Uzasadnienie: Dostałem bana na cod 801 tylko dlatego bo mam VAC'a na koncie... Admin oczywiście widzi "jest VAC, to jest na CS 1.6, banuję"... Proszę o UB bo VAC'a na CS 1.6 nie mam, mogę nawet dać zdjęcie z gry, z której ten VAC pochodzi... http://aquax.hekko24.pl/bansmh/ban_list.php?bid=28320 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusiaa Napisano 8 Lipca 2017 #459838 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2017 (edytowane) Właśnie pisałam temat w Twojej sprawie, ale napisze tutaj nie rozumiem dlaczego admin @Janek Snieg nie zbanował Cie wcześniej a posiada steam i @SQNFUN który powinien sprawdzić Cie dokładniej, ale oczywiście nie sprawdził w banid że masz VAC proszę o to link http://banid.pl/kto?to=0:1:79002418 Tyle w temacie. Edytowane 8 Lipca 2017 przez Lalcia Nodi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyPuma Napisano 8 Lipca 2017 Autor #459839 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2017 @Lalcia Ale nie rozumiem tutaj pewnej rzeczy. Jeśli chodzi o CS 1.6 to jestem czysty. Ten VAC jest z CS GO. I co przez to, że mam VAC'a na CS GO to i w 1.6 mam mieć bana? ;/ Pierwszy raz się spotykam z taką sytuacją w CS'ie, że przez VAC'a na CS GO mam mieć bana i w 1.6. CS GO to jedna gra, a CS 1.6, to druga... Nie powinno to mieć powiązania. W 1.6 bez problemów mogę grać, więc... W CS GO na tym koncie sobie nie pogram już, ale 1.6... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 8 Lipca 2017 #459846 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2017 (edytowane) @FunnyPuma No co mogę powiedzieć Vac=Vac Zapraszam do zrobienia 100 reklam dla naszej sieci w celu uzyskania UB i lepiej by było gdybyś na tym Steam już nie wchodził wtedy na serwer Edytowane 8 Lipca 2017 przez Strażnik Gracuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 8 Lipca 2017 #459847 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2017 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi