Skocz do zawarto艣ci

[ZAAKCEPTOWANE]Nieplanowany powr贸t do domu

Th3End

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Th3End
STEAM_ID:
STEAM_0:1:7984042
Link do BanID: http://banid.pl/kto?to=0:1:7984042
Do艣wiadczenie w ocenianiu: Jako, 偶e utrzymywa艂em si臋 na stanowisku ubt przez ponad p贸艂 roku, oraz 2-3 miesi膮ce jako op, wi臋c my艣l臋, 偶e mocne 7/8 na 10 b臋dzie idealne. :)
Czy obs艂ugiwa艂e艣 wcze艣niej AMXBANS?: Oczywi艣cie, gdy by艂em prawie rok w ubt, oraz teraz gdy jestem opiekunem serwera, styczno艣膰 z bansem mam praktycznie codziennie.
By艂e艣 banowany na forum lub serwerze?: Tak, lecz by艂y to tylko ma艂o znacz膮ce bany za kultur臋 (w przesz艂o艣ci) oraz dwa razy ssy. :D
Dlaczego Ty?: My艣l臋, 偶e przyda艂bym si臋 po kr贸tkiej przerwie, zw艂aszcza, 偶e ma艂o jest os贸b w ubt, dw贸ch opiekun贸w co prawda jest, lecz jeden z nich mniej aktywny z wiadomych przyczyn, wi臋c my艣l臋, 偶e przyda si臋 pomocna para r膮k.
Ile czasu po艣wi臋casz na forum dziennie?: R贸偶nie to bywa, czasami gdy nie mam ch臋ci na gry siedz臋 na forum i si臋 nudz臋, to potrafi臋 to robi膰 od 2 do nawet 5 godzin, a czasami jest odwrotnie, 偶e mam ch臋ci na gry i jest od 30 minut do 2 godzin, gdy co艣 siada z ak. :D
Miesi臋czny sta偶 jako Admin: (Tak/Nie): Naturalnie, oczywi艣cie jest.
Dwumiesi臋czny sta偶 na forum: (Tak/Nie): Oczywi艣cie, 偶e tak.
Co艣 od siebie:聽 Witom. Jestem Konrad, wi臋kszo艣膰 ludzi zna mnie spod nicku Th3End, mam 15 lat, mieszkam se na wsi ino jestem ch艂op se wsi i takie tam. :D Mam nadzieje, 偶e dostan臋 drug膮 szans臋, gdy偶 jak wspomnia艂em ch臋ci odrobin臋 wr贸ci艂y, ch臋膰 zagospodarowania tego wolnego czasu sp臋dzanego na forum, przy okazji pomoc innym, si臋 przyda. ;)

Pozdrawiam, Wasz Koniec. :x
(Niczym w li艣cie xDD)

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

watekzamkniety.png

Witaj! Twoje podanie zosta艂o zaakceptowane przez administrator贸w.
W celu dope艂nienia formalno艣ci prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadziej臋 na owocn膮 wsp贸艂prac臋 oraz 偶yczymy wielu sukces贸w.

Pozdrawiamy,
Zesp贸艂 Multi-Head.pl

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Go艣膰
Ten temat zosta艂 zamkni臋ty. Brak mo偶liwo艣ci dodania odpowiedzi.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...