Th3End Napisano 12 Lipca 2017 #460535 Udost臋pnij Napisano 12 Lipca 2017 Nick: Th3End Wiek: 15 STEAM_ID: STEAM_0:1:7984042Link do BanID: http://banid.pl/kto?to=0:1:7984042 Do艣wiadczenie w ocenianiu: Jako, 偶e utrzymywa艂em si臋 na stanowisku ubt przez ponad p贸艂 roku, oraz 2-3 miesi膮ce jako op, wi臋c my艣l臋, 偶e mocne 7/8 na 10 b臋dzie idealne. Czy obs艂ugiwa艂e艣 wcze艣niej AMXBANS?: Oczywi艣cie, gdy by艂em prawie rok w ubt, oraz teraz gdy jestem opiekunem serwera, styczno艣膰 z bansem mam praktycznie codziennie. By艂e艣 banowany na forum lub serwerze?: Tak, lecz by艂y to tylko ma艂o znacz膮ce bany za kultur臋 (w przesz艂o艣ci) oraz dwa razy ssy. Dlaczego Ty?: My艣l臋, 偶e przyda艂bym si臋 po kr贸tkiej przerwie, zw艂aszcza, 偶e ma艂o jest os贸b w ubt, dw贸ch opiekun贸w co prawda jest, lecz jeden z nich mniej aktywny z wiadomych przyczyn, wi臋c my艣l臋, 偶e przyda si臋 pomocna para r膮k. Ile czasu po艣wi臋casz na forum dziennie?: R贸偶nie to bywa, czasami gdy nie mam ch臋ci na gry siedz臋 na forum i si臋 nudz臋, to potrafi臋 to robi膰 od 2 do nawet 5 godzin, a czasami jest odwrotnie, 偶e mam ch臋ci na gry i jest od 30 minut do 2 godzin, gdy co艣 siada z ak. Miesi臋czny sta偶 jako Admin: (Tak/Nie): Naturalnie, oczywi艣cie jest. Dwumiesi臋czny sta偶 na forum: (Tak/Nie): Oczywi艣cie, 偶e tak. Co艣 od siebie:聽 Witom. Jestem Konrad, wi臋kszo艣膰 ludzi zna mnie spod nicku Th3End, mam 15 lat, mieszkam se na wsi ino jestem ch艂op se wsi i takie tam. Mam nadzieje, 偶e dostan臋 drug膮 szans臋, gdy偶 jak wspomnia艂em ch臋ci odrobin臋 wr贸ci艂y, ch臋膰 zagospodarowania tego wolnego czasu sp臋dzanego na forum, przy okazji pomoc innym, si臋 przyda. Pozdrawiam, Wasz Koniec. (Niczym w li艣cie xDD) 聽~MiyaGu* doda艂 reakcj臋 1 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 12 Lipca 2017 #460537 Udost臋pnij Napisano 12 Lipca 2017 Zestaw pw. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 12 Lipca 2017 #460575 Udost臋pnij Napisano 12 Lipca 2017 聽 Witaj! Twoje podanie zosta艂o zaakceptowane przez administrator贸w. W celu dope艂nienia formalno艣ci prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadziej臋 na owocn膮 wsp贸艂prac臋 oraz 偶yczymy wielu sukces贸w. Pozdrawiamy, Zesp贸艂 Multi-Head.pl Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi