n-ty dzien Napisano 11 Kwietnia 2016 #417831 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 Witajcie, chciałbym się dowiedzieć dlaczego zostałem pozbawiony kanału 26. Ostatnio datę zmieniałem 8 kwietnia. Tym razem nie naruszyłem regulaminu: ➢ Na kanałach prywatnych obowiązuje zmiana daty max co 7 dni. Kanały VIP są zwolnione z obowiązku zmiany daty. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 11 Kwietnia 2016 #417830 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 Z tego co widzialem jest pod kanałem Chudego czyli jak kiedyś 0.gang 555 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 11 Kwietnia 2016 #422104 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 kanal zostal przeniesieniosiony i zwolnieniony z daty przez moja osobe, robilem to za poleceniem @@Bene teraz posiadasz kanal nr 0 nad strefa prywatna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 11 Kwietnia 2016 #417798 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 chanel admin zostal Ci przydzielony na tym kanale. sprawe uważam za rozwiązana w razie problemów wbijaj na strefe pomocy i na pewno ktos z Moderatorów TS3 udzieli Ci pomocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 11 Kwietnia 2016 #417799 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi