n-ty dzien Posted April 11, 2016 Share Posted April 11, 2016 Witajcie, chciałbym się dowiedzieć dlaczego zostałem pozbawiony kanału 26. Ostatnio datę zmieniałem 8 kwietnia. Tym razem nie naruszyłem regulaminu: ➢ Na kanałach prywatnych obowiązuje zmiana daty max co 7 dni. Kanały VIP są zwolnione z obowiązku zmiany daty. Pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRESHASFUCK Posted April 11, 2016 Share Posted April 11, 2016 Z tego co widzialem jest pod kanałem Chudego czyli jak kiedyś 0.gang 555 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master Posted April 11, 2016 Share Posted April 11, 2016 kanal zostal przeniesieniosiony i zwolnieniony z daty przez moja osobe, robilem to za poleceniem @@Bene teraz posiadasz kanal nr 0 nad strefa prywatna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master Posted April 11, 2016 Share Posted April 11, 2016 chanel admin zostal Ci przydzielony na tym kanale. sprawe uważam za rozwiązana w razie problemów wbijaj na strefe pomocy i na pewno ktos z Moderatorów TS3 udzieli Ci pomocy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SQNFUN Posted April 11, 2016 Share Posted April 11, 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...