El Mafioso Napisano 16 Lipca 2017 #461283 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2017 (edytowane) Cześć i czołem. Jestem sobie El Mafioso, mam coś koło 20 lat ( nie jestem pewien bo nie mam życia ) i jestem sobie graczem. Mieszkam na małym mieście niedaleko Wrocławia ale i tak większym niż ta wieś gdzie mieszka @Strażnik Gracuś. Interesuję się anarchią, wszechobecnym gałganiarstwem, sianiem paniki i zgorszenia, trochę satanizmem a także pieskami i muzyką klasyczną. Zaglądam tutaj od jakiegoś czasu aby zaspokoić swoje nadęte ego i potrzebę bycia cool. Możecie mnie spotkać na serwerach typu GO MOD, od 1 do 9 ( nie wszędzie ale na części ). Gram pod nickiem "Mistrz Wszystkich Krów", ale możecie mnie nazywać "cwelem / jeba*ym cheateram / g*wnem bez życia / dzieciakem z 20cm w bicku / jestes u admina / skrypterem / odpałem pospolitym" i jak tam sobie chcecie. Jestem też pisarzem, moje sonety fraszki i inne ballady możecie poczytać w dziale "Zgłoś cheatera", "Odwołanie od bana" czy "Wstaw Screenshoty" staram się jak mogę aby te materiały zawierały jak najwięcej przekazu płynącego z mojego serduszka i wychodzi mi to coraz lepiej. Chciałbym pozdrowić Mamę i Tatę a także moich rodziców oraz wszystkich adminów tej wspaniałej sieci i mam nadzieje na bliższe poznanie waszych technik działania o których pewnie nie mam pojęcia. Pozdrawiam El Mafioso Chwała Lucyferowi Edytowane 16 Lipca 2017 przez El Mafioso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 16 Lipca 2017 #461285 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2017 Idź na pochylnie były UBT ze zbyt wysokim EGO Elooooooo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 16 Lipca 2017 #461287 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2017 Ty to w metropolii mieszkasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`KinG` Napisano 16 Lipca 2017 #461295 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2017 Siema "skrypterze" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NexyeR Napisano 16 Lipca 2017 #461311 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2017 Cześć. Chyba raz odwiedziłeś #5 to mogłem popatrzeć na cb "cheaterze" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 16 Lipca 2017 #461312 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2017 skoro moge to witam jeba*y cziterze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomass ツ Napisano 19 Lipca 2017 #461958 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2017 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi