~MiyaGu* Napisano 18 Lipca 2017 #461604 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2017 (edytowane) Zadaniem gracza jest : Zabicie dowolnego admina serwera CS:GO MOD #1 z kosy. ( @ZamknijZimnoBoMiOkno, @Just NoOne, @Bezzi, @Wiater + support admini @:.Aureox:., @Strażnik Gracuś ) - Udokumentowanie zabójstwa w postaci screena. - Wybranie numerka i poprawne wypełnienie wzoru. (w konkursie mogą brać udział również admini) Nagrody: Pod spodem znajdują cyferki od 1-15, pod którymi kryją się różne skiny, które wybrałam ja. Każdy wybrany numerek zostaje ukazany. * * * * * * * * * * * * * * * Wzór: Nick na serwerze: Link do screena: Numerek: Konkurs kończy się z ostatnim wybranym numerkiem, lub 18.08. Powodzenia. Edytowane 18 Lipca 2017 przez Just NoOne Baniatowaty, Challenger2 i Bezzi dodali reakcje 1 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZamknijZimnoBoMiOkno Napisano 18 Lipca 2017 #461651 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2017 (edytowane) Szkoda ze nie widziałem tego wcześniej dzisiaj kose dostalas Edit @Just NoOne Ciekawe kiedy czebrzyku? xDDDD @ZamknijZimnoBoMiOkno Edytowane 18 Lipca 2017 przez Just NoOne ~MiyaGu* dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~MiyaGu* Napisano 18 Lipca 2017 Autor #461743 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2017 Tak na dobry początek, kolega @Bezzi zabity. Bezzi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi