ChudyMax Napisano 18 Lipca 2017 #461741 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2017 (edytowane) Nick:ChudyMax Wiek:19 Doświadczenie (w byciu adminem):Spore od jakiś 3 lat bawiłem się na serwerowniach ale miałem teraz roczną przerwę , Znajomość AMXX (W skali 1-10):10 Staż w CS-sie:Steam / NonSteam: NonSteam Dlaczego Ty:Ponieważ wydaje mi się że jestem ogarniętym człowiekiem i mam dobre podejście do ludzi często gram na serverze i moge pomóc w rozwijaniu się tego servera , czasami zdarza się też że nie ma administarcji i niektórzy gracze łamią regulamin i się nie da grać dla tego chce starać się na administartora aby takich sytuacji było jak najmniej Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:tam mniej więcej od 2 do 4 godzin Kontakt: fb/steam/gg/nk Link do GameTracker'a:https://cache.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27027/top_players/?query=ChudyMax wiem godzin niby mało ale grałem też po innymi nikami ale akurat na tym mam premium Z pozdrowieniami ChudyMax Edytowane 18 Lipca 2017 przez ChudyMax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaraza:)! Napisano 18 Lipca 2017 #461742 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2017 (edytowane) Neutral +wiek +doświadczenie +amx (mam nadzieję że to nie sciema:D) -brak przegranych godzin -słabo Cię znam -czasami masz problemy z zachowaniem kultury:( -ban za txt też nie działa na twoją korzyść Edytowane 28 Lipca 2017 przez zaraza:)! Darshil dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 18 Lipca 2017 #461745 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2017 Najpierw popraw aktywność oraz dobij godziny i poproś kogoś za tydzień o otwarcie podania. PS. Moja rada: Musisz grać co najmniej godzinę dziennie, bo z taką tygodniówką jaką masz na dzień dzisiejszy, wylecisz po trzech tygodniach. Darshil, ChudyMax, zaraza:)! i 2 innych dodali reakcje 4 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 28 Lipca 2017 #463769 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2017 Otwieram, zapraszam do wypowiedzi. .Spr!Nt^^ dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darshil Napisano 28 Lipca 2017 #463775 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2017 Na nie. Obrazasz ludzi.Chodzisz po teksturach.Znakomita znajomosc regulaminu....którego przestrzegania chcesz strzec. Wątpię ze znasz amx na 10... Co do innychcnicków zastanowil bym sie nad sprawdzeniem ip twojego Poza tym grasz wkratkę długie przerwy.. W podaniu piszesz że NS niżej że steam..placzesz sie w zeznaniach .Spr!Nt^^ dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DI@BELEK Napisano 28 Lipca 2017 #463792 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2017 Darshill Cię podsumował, zacząłeś grać wtedy kiedy podanie twoje miało zostać otwarte. Nie przestrzegasz regulaminu, amx 10? Zapoznaj się ze skalą. Darshil dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Spr!Nt^^ Napisano 28 Lipca 2017 #463818 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2017 na Nie po co ci admin zeby bany dawac kultury nie ma a tu mam dowód po co ci admin moim zdaniem odpadasz Byle_jaki_nick dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DI@BELEK Napisano 29 Lipca 2017 #463838 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2017 8 godzin temu, Centurion napisał: na Nie po co ci admin zeby bany dawac kultury nie ma a tu mam dowód po co ci admin moim zdaniem odpadasz No jeszcze lepiej.. @Malu@Ania ;) @aquax @SUNN. #URLOP @happy #URLOP Zamknijcie to.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 29 Lipca 2017 #463840 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2017 NonSteam + ogarnij kulturę. Za wyzywanie od k... jest minimum 7 dni bana. Darshil dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 29 Lipca 2017 #463841 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2017 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Darshil dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi