Psycholog banan Napisano 18 Lipca 2017 #461747 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2017 (edytowane) A więc tak grałem dzisiaj około 13:00 miałem skiny wszystko itp lecz jak wszedłem na serwer około o 18 to nic nie było + musiałem założyć nowe hasło a było zakładane 2 dni temu wszystko straciłem tylko ja a inni mają coś jest nie halo a kille i dedy dodaje na tym samym nicku. Edytowane 18 Lipca 2017 przez Ogonowy banan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~MiyaGu* Napisano 18 Lipca 2017 #461748 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2017 (edytowane) Przy wcześniejszym resecie było tak samo. bardzo dziwa sytuacja. @happy, @SUNN., @aquax dało by mu przywrócić konto? Bo kiedyś było tak samo. Edytowane 18 Lipca 2017 przez Just NoOne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 18 Lipca 2017 #461756 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2017 Zacytuje @aquax z tematu Usunąłem prawie 500 kont ze zbugowanymi skinami / skrzynkami / kluczami na wszystkich go modach. Nie będzie mnie to interesowało czy napiszecie odwołanie czy też nie. W logach widziałem że nawet admini przyjmowali zbugowane rzeczy po cichu, by nikt nie widział. To jest kpina. Na drugi raz te 500 kont lub więcej spotka gorsza kara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 18 Lipca 2017 #461758 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi