SQNFUN Napisano 19 Lipca 2017 #461798 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2017 Proponuję zredukować liczbę botów muzycznych do dwóch, bo obecnie jest ich 4 + bot publiczny, a tylko jeden bot daje radę, bo na resztę chyba nie starcza łącza.@Master Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 19 Lipca 2017 #461815 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2017 rowniez jestem za tym usunac kilka botow tak aby zostala mozliwie najwieksza ilosc ktore oxzywiscie bez problemu graja twoj bot, bot misi, bot publiczny sa do usuniecia w pierwszej kolejności bo i tak nikt z nich nie korzysta. zglaszalem to juz kilka dni temu technikowi ale no jak widac jeszcze sie nic nie zmieniło @cypis' @Bene Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 19 Lipca 2017 Autor #461822 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2017 (edytowane) Jaki moj bot? Edit: aaaa juz wiem, ja i tak do niego dostepu nie mam i wchodzi kiedy mu sie podoba. Edytowane 19 Lipca 2017 przez SQNFUN Master dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 21 Lipca 2017 #462339 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi