SilentPriest Napisano 19 Lipca 2017 #461878 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2017 Witam , dzisiaj na serwerze cod 400 jeden z adminów totalnie zlewał U@ gdzie pisałem że jeden z graczy ma aktywnego bana . Czy takie zachowanie w gronie administracji jest czymś normalnym , czy może to jedyny przypadek ( nie wiem ) . Chciałbym zapytać się opiekuna Cod 400 , lub osoby która ma na tyle wiedzy że będzie w stanie odpowiedzieć na moje pytanie oraz przemówi do rozsądku takim delikwentom . (dowody wrzucę na prośbę kogoś z administracji forum/serwera itp) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 19 Lipca 2017 #461885 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2017 Dostosuj się do wzoru i przedstaw dowody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~MiyaGu* Napisano 21 Lipca 2017 #462247 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2017 Brak dowodów na winę admina, jak je znajdziesz to napisz drugi temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~MiyaGu* Napisano 21 Lipca 2017 #462248 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi