Skocz do zawartości

SirBartek

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:SirBartek

Doświadczenie (w byciu adminem):Byłem adminem na 4 serverach

Znajomość AMXX (W skali 1-10) 9/10

Staż w CS-sie:1 rok 

Steam / NonSteam:NonSteam

Dlaczego Ty:Ja gram od 6 rano i czasem wieczorami i widze AIMÓW jak bym mial admina to bym banował a każdy sie skarży że oni nie dawają grać i wogole lubie regulamin przestrzzegać

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:5-6 godz czasem 10 godz w weekendy moge nawet grac cały dzień

Kontakt:Forum ~~ts

Link do GameTracker'a:http://www.gametracker.com/player/SirBartek/80.72.43.106:27022/

• Opiekun Sieci

Jestem na nie ze względu na NS.

AMXX trochę nie przesadziłeś?

Sądząc po twoim zachowaniu na serwerze czasem wątpiłbym, że masz te 16 lat, ale to moja ocena.

Tak czy inaczej powodzenia.

Edytowane przez breed

3 godziny temu, SirBartek napisał:

AMXX ja nie przesadziłem

Staż w CS-ie 1 rok ale amxx znasz 9 na 10? Z drugiej strony patrząc na to jak odpisałeś nie sądzę abyś miał 16 lat :)

"

9 - Umiesz sprawnie korzystać z AMXModMenu oraz znasz dużo dodatkowych komend, do tego umiesz całkowitą obsługę FTP serwera tj. wgrywać pluginy, ustalać cvar'y dodawać adminów, zmieniać ustawienia serwera oraz wgrywać różne mapy modele itp. Potrafisz z poziomu konsoli zmienić ustawienia serwera.

"

Szczerze wątpię

@edit

Wgl sposób w jaki napisałeś swoje podanie...

Edytowane przez Variat

Jestem na nie (ewentualnie okres próbny)

- Steam

- Z tego co pisałeś na serwerze nie sądzę, żebyś znał wymagania i obowiązki admina

+ AMX

+ Aktywność

- Nie widziałam Cię nigdy na ts

Kup steam'a, będziesz miał większe szanse

1.Kumpel weź wyjdź xDDD 16 lat szczerze wątpie ładnie się dzisiaj z tym steamem wygłupiłeś xDDD

2.skoro byłeś proszę o 4 linki do twoich czterech zaakceptowanych podań

3. 9/10 xD jak z Radomia do sosnowca mój jest 8,5 może 9 /10 z chęcią cię przepytam  a ty int nie błyszczysz z moich obserwacji

4.NSSSSSSS

5. Odpowiedź na twoje pytanie nie sprzedam ci konta steam za 5 zł ziomek nie ma mowy xD 

6. siedzę na ts często nawet zbyt często mam kontakt z graczami oraz adminami i nikt się na odpały nie skarży 

7. 10 godzin albo cały dzień no powiem ci teraz doj****** ostro xDD szesnastolatki w twoim wieku (np ja ) szukają pracy dorywczej żeby zaoszczędzić coś na np. motor prawko klasy B smarta używanego lub cos an dojazd do szkoły ponadgimnazjalnej bo czasem to jest jednak daleko , oglądają sie za dziewczynami i zajmują sie innymi sprawami a nie grają na kompie cały dzień xDD 

8. no i nigdy cię na ts nie widziałem mój kochany http://screenshot.sh/oAmk5QurlJTyf     http://screenshot.sh/mFAb8CT0teGSj   no a widziałem sporo osób :)

Taka sugestia @SUNN. #URLOP @Ania ;) czy ktokolwiek będzie to zamykał z powodu braku op na cod 400 Zacząłbym weryfikowac informacje podawane w podaniach na administratorów pisanych przez graczy gdyż często to co jest napisane w podaniu kompletnie mija sie z prawdą :) 

PS @SUNN. #URLOP Gratuluje awansiku 

Edytowane przez JAKoB

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...