.PSYHOOO. Napisano 20 Lipca 2017 #462204 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2017 Witam, wchodzę sobie po kilku miesiącach na serwer i nagle po zmianie mapy wywala mn i w konsoli ukazuje mi się ban. Okazało się że ban jest z 18 lipca, lecz po długiej przerwie dopiero dziś wszedłem na serwer. Nie wiem skąd i jak powstał ten ban z miom IP oraz SID, skoro nie wchodziłem na serwer od kilku miesięcy. Nick nie był mój, ponieważ od lat używam tego samego nicku. Proszę o pomoc [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Zgwalce cie [AMXBans] Reason : ' Wallhack + Aimbot ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 932995153 ' [AMXBans] Your IP : ' 195.62.64.202 ' [AMXBans] =============================================== http://aquax.hekko24.pl/bansmh/ban_list.php?bid=4859 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 21 Lipca 2017 #462238 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2017 ściągnąłem bana z IP i dodałem na sida, jeżeli dalej nie będziesz mógł wejść i uważasz że to nie Twój ban to jedyną szansą na unbana jest zrobienie 50 reklam dla sieci.http://multi-head.pl/index.php?/forum/386-odpracowanie-ostrzeżeń-z-forum-i-banów-z-serwerów/ Bezzi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.PSYHOOO. Napisano 21 Lipca 2017 Autor #462327 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2017 Ok wielkie dzięki, już normalnie mogę wchodzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 21 Lipca 2017 #462328 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2017 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi