RYBSON Napisano 21 Lipca 2017 #462295 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2017 @Gustaw tak sobie myślę, żeby dodać możliwość zablokowania wymiany perkami. Często się zdarza, że ludzie nam narzekają że to ktoś inny perk im zabrał. Zapraszam resztę do wypowiedzenia się koksy, Janek Snieg i Born dodali reakcje 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 21 Lipca 2017 #462297 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 21 Lipca 2017 Jestem jak najbardziej za. Gracze często spamują wymianami i przez przypadek możemy się zamienić. Blokada utrudniłaby to. Takie coś jest na COD400 i dobrze się sprawuje. koksy, Bezzi i RYBSON dodali reakcje 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`KinG` Napisano 21 Lipca 2017 #462300 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2017 Tak samo jestem za, niekiedy zmieniasz broń i przez przypadek klikniesz i pyk, tytanowe czy platyny idą sie ..... A na twarzy gracza który stracił tak perk pojawia sie zdziwienie a potem złość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksy Napisano 21 Lipca 2017 #462301 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2017 Zgadzam się co do tej blokady wymian nawet dzisiaj na train i DD2 spamowalo mi 2 graczy po kilka razy w trakcie rundy. Gdy trzeba zmienić broń pojawia się problem i można perk stracić RYBSON dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PodajeHazloOkon Napisano 21 Lipca 2017 #462302 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2017 Zgadzam się również, za często zdarza się spam wymianą i przypadkowo przyjmiesz RYBSON dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gustaw Napisano 21 Lipca 2017 #462385 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi