RYBSON Napisano 21 Lipca 2017 #462295 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2017 @Gustaw tak sobie myślę, żeby dodać możliwość zablokowania wymiany perkami. Często się zdarza, że ludzie nam narzekają że to ktoś inny perk im zabrał. Zapraszam resztę do wypowiedzenia się Born #ZW, Janek Snieg i koksy dodali reakcje 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born #ZW Napisano 21 Lipca 2017 Administrator Opiekun CS 1.6 COD 400 #462297 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 21 Lipca 2017 Jestem jak najbardziej za. Gracze często spamują wymianami i przez przypadek możemy się zamienić. Blokada utrudniłaby to. Takie coś jest na COD400 i dobrze się sprawuje. Bezzi, RYBSON i koksy dodali reakcje 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`KinG` Napisano 21 Lipca 2017 #462300 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2017 Tak samo jestem za, niekiedy zmieniasz broń i przez przypadek klikniesz i pyk, tytanowe czy platyny idą sie ..... A na twarzy gracza który stracił tak perk pojawia sie zdziwienie a potem złość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksy Napisano 21 Lipca 2017 #462301 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2017 Zgadzam się co do tej blokady wymian nawet dzisiaj na train i DD2 spamowalo mi 2 graczy po kilka razy w trakcie rundy. Gdy trzeba zmienić broń pojawia się problem i można perk stracić RYBSON dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PodajeHazloOkon Napisano 21 Lipca 2017 #462302 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2017 Zgadzam się również, za często zdarza się spam wymianą i przypadkowo przyjmiesz RYBSON dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gustaw Napisano 21 Lipca 2017 VIP #462385 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi