brOOk3n Napisano 1 Sierpnia 2017 #464249 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2017 Rodzaj (awatar, sygnatura itd..): Sygnatura Tematyka: --- Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca): Kolorystyka: --- Rozmiar: Już jest 600x200 Napis: Tushirek Inne uwagi: Napis najlepiej jakby znajdował się na garażu w stylu graffiti (po prostu tak jakby serio na tych drzwiach był napis) Chciałbym aby napis Tushirek znalazł się na całej długości garażu a te literki które postać by zasłaniała idą tak jakby "za" postać (po prostu ziomek ma być na pierwszym planie) Mam nadzieję, że rozumiecie moi drodzy graficy o co mi chodzi W razie czego pytajcie Z góry dziękuję za wszystkie wykonane grafiki Oczywiście można dodać jakieś fajne efekty na to zdjęcie, ale to już zostawiam grafikowi Po prostu ma pasować, nie trudno mi dogodzić XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomass ツ Napisano 1 Sierpnia 2017 #464386 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2017 (edytowane) @Incognito Co prawda nie modziłem bardzo z efektami,ale myślę,że jest ok Edytowane 1 Sierpnia 2017 przez Tomass ツ brOOk3n dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brOOk3n Napisano 1 Sierpnia 2017 Autor #464393 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2017 1 godzinę temu, Tomass ツ napisał: @Incognito Co prawda nie modziłem bardzo z efektami,ale myślę,że jest ok Jest dobrze ale tam jest na pewno "r"? Mi to wygląda na "n" chyba że to taka czcionka ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomass ツ Napisano 1 Sierpnia 2017 #464394 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2017 (edytowane) 2 minuty temu, Incognito napisał: Jest dobrze ale tam jest na pewno "r"? Mi to wygląda na "n" chyba że to taka czcionka ?? to taka czcionka,to jest "n" dałem napis taki jaki chciałeś jakby co mogę poprawić co chcesz czcionka czy cuś innego Edytowane 1 Sierpnia 2017 przez Tomass ツ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Natsu Dragneel Napisano 1 Sierpnia 2017 #464396 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2017 (edytowane) @Incognito W razie co daj znac, zawsze mozna cos zmienic/poprawic http://grabilla.com/07801-0400ddf5-dabb-442c-9a31-47e08119ac66.jpg Edytowane 1 Sierpnia 2017 przez Natsu Dragneel! brOOk3n dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCINKSYS Napisano 1 Sierpnia 2017 #464397 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2017 VEX`, Bezzi, Natsu Dragneel i 1 inny dodali reakcje 4 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brOOk3n Napisano 1 Sierpnia 2017 Autor #464399 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2017 Dziękuję wszystkim za prace, są fajne, muszę przemyśleć którą ustawić bo wybór jest dość ciężki Oczywiście dla wszystkich + za dobrą robotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Werid *-* Napisano 2 Sierpnia 2017 #464406 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2017 Th3End dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi