Jak ty chyba po wojaku Napisano 4 Sierpnia 2017 #464823 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 Twój nick podczas gry:KRYCH2 Godzina, data zdarzenia:14:35 04.08 2017 Mapa:css_nuke STEAM_ID / IP: Uzasadnienie: dostałem bana ab na servezrze csgo#5 nie wiem za co ponieważ ani nie miałem wspomagaczy do strzelania ani nie miałem wh ani nie miałem auto bh wiec proszę serdecznie panowie administratorzy o odbanowanie pozdrawiam fotki na dole ?? Tam jest moje id steam i moje id Master dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~MiyaGu* Napisano 4 Sierpnia 2017 #464828 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 (edytowane) @Aerwo z jakiego powodu temu graczu dałeś perma za "Aktywnego Bana" Ip czyste (46.238.250.83) Edytowane 4 Sierpnia 2017 przez Just NoOne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NexyeR Napisano 4 Sierpnia 2017 #464850 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 (edytowane) Przepatrzyłem forum bo jego nick wydawał mi się znajomy. Znalazłem parenaście odwołań gościa, który odwoływał sie pod tym samym nickiem ale UB nie dostał, więc zaczęłem przypuszczać, że może to być ten sam gracz i na tej podstawie dalem bana. Może to jego kolejne multikonto, tylko że na innym IP. Jeśli nie no to przepraszam gracza, ale wątpie żeby pare osób miało ten sam nick na paru serwerach. Edytowane 4 Sierpnia 2017 przez Aerwo ~MiyaGu* i Mamusiaa dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 4 Sierpnia 2017 #464861 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 Kolejne Multi Konto, co z tego że inne ip jak łączą Cię inne elementy? Mamusiaa, Th3End i ~MiyaGu* dodali reakcje 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 4 Sierpnia 2017 #464862 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi