TheSlayer Napisano 4 Sierpnia 2017 #464900 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 (edytowane) Nick: Slay3R Wiek: 19 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem tu adminem lecz z względu na szkołę i pracę nie miałem dużo czasu. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6 Staż w CS-sie W cs'a gram od 6 lat. Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Wiem że się pośpieszyłem z podaniem gdyż od ,, powrotu" gram 4 dni lecz wiem że bardzo dobrze spełnię się na tej roli. Chciałbym wprowadzić miła i kulturalną atmosferę na serwer. Pozbyć się jak największej ilości oszustów. Jestem miłym i kulturalnym graczem, nie wdaję się w konflikty, lubię pomagać. Wiem że teraz z tymi dnami jest problem ale obiecuję codziennie być online. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-4 h ( Teraz na każdy dzień przeznaczę co najmniej 2 godziny na serwer 45k ) Kontakt: Steam Link do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/Slay3R/80.72.40.110:27027/ @SUNN. EDIT : /\ Edytowane 11 Sierpnia 2017 przez TheSlayer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darshil Napisano 4 Sierpnia 2017 #464902 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 Okres próbny. Znam cię sporo czasu wiem że jesteś ogarnięty ale czy pogodzisz pracę wkrótce szkole z grą.Miałeś tu admina. Amx znasz . Kultura i zglaszasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemon_Haze Napisano 4 Sierpnia 2017 #464913 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 Jestem narazie na Nie -grasz od 3 dni (z tego wynika z gt ) o wiele za krotko -pograj dluzej z tydzien jeszcze i bedzie Tak -tak jak napisales - za wczesnie podanie zlozyles daj sie poznac bo cie osobiscie nie znam -nwm czy dasz rade pracowac i byc na serwie ( ale to juz oc cb zalezy,niedlugo bedzie 7 h tygodniowka) .Spr!Nt^^ dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WolfIDraV Napisano 4 Sierpnia 2017 #464925 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 Patrząc na twoje gt pod względem czasu ogólnego to jest na + Zaglądając w logi serwera to widać, że coś zgłosiłeś graczy oraz nie widać byś kogo kol wiek obrażał czyli + Patrząc na aktualne gt to strasznie długa przerwa od gry to na - Wiek, Staż, Steam, + Pograj trochę dłużej i będę na tak .Spr!Nt^^ dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Byle_jaki_nick Napisano 4 Sierpnia 2017 #464934 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 (edytowane) No ja jestem na takim polu neutralnym ale bardziej na tak + kojarzę Cię + miałeś admina + wiek + steam - grasz krótko od swojego powrotu - gt Jutro zobacze czy zgłaszasz na u@ i nie widziałem Cię na serwerze, ale to z tego powodu że byłem na wakacjach Edytowane 4 Sierpnia 2017 przez Byle_jaki_nick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaraza:)! Napisano 5 Sierpnia 2017 #465030 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2017 (edytowane) Narazie na nie +amx znasz +miałeś tu adma +wiek -słabe gt -za wcześnie te podanie + - nie znam Cię za dobrze ale kojarzę Cię z serwera gdyż bylem adminem kiedy Ty też nim byłeś Pograj więcej i napewno będę na tak;) Może jakiś s@ zamknie na tydzień a Ty w tym czasie poprawisz gt @SUNN.? Edytowane 5 Sierpnia 2017 przez zaraza:)! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Spr!Nt^^ Napisano 7 Sierpnia 2017 #465475 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2017 Jestem na Nie Nie widać Cie na serwie Gt słabe Podanie troszke za wcześnie Pograj troche i złóż podanie bez problemu dostaniesz admina daj sie poznać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*A*N*I*M*A*L*M*O*R*D* Napisano 7 Sierpnia 2017 #465523 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2017 Jestem na Tak. Długo go znam na steam. Zgłasza zawsze jak ktoś łamie regulamin. Miałeś już admina tutaj. Powodzenia. Darshil dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 11 Sierpnia 2017 #466210 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2017 Zgłoś się do Super Admina z nickiem i hasłem do admina i zapoznaj się z tematami w dziale admina. Zostajesz przyjęty na 2-tygodniowy okres próbny. Darshil dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 11 Sierpnia 2017 #466211 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2017 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi