Oczkins Napisano 8 Sierpnia 2017 #465746 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2017 Nick: JonSnow Wiek: 27 Doświadczenie (w byciu adminem): Kiedys posiadalem admina bodajze na trupiarni( nie pamietam juz dokladnie) Znajomość AMXX (W skali 1-10): 5/6 ?;/ (szybko sie ucze wie c podszkolic sie w tym raczej problemu mi nie stworzy) Staż w CS-sie: 10 lat bedzie Steam / NonSteam: NonSteam... Jutro bedzie Steam Dlaczego Ty: Gram na serwerze od dosyc dawna, spedzam w grze sporo czasu. Nie myslalem nigdy o byciu adminem gdyz wydaje mi sie ze serwer dobrze dzialal, byli inni ktorzy ogarniali by byl lad i porzadek. Jednak od dluzszego czasu zauwazylem ze na serwerze rzadko kiedy mozna spotkac admina, a liczba cziterow ktorzy graja mnie przeraza, ilosc graczy przez to zmalala to srednio 10-12. Mysle ze dobrze wykorzystalbym dana mi funkcje ograniczajac liczbe owych delikwentow Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Roznie, czasem 2,3,5, a zdaza sie i wiecej. Kontakt:Fb, PW Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/JonSnow/80.72.43.106:27022/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 8 Sierpnia 2017 #465761 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2017 Sporo czasu to są 3 dni i przerwa? Pograj równe 2 tygodnie lub tydzień, wtedy dowiemy się o twojej aktywności. Na NIE. edit: Nie ja staram się o admina kolego, także komentarz twój, że mnie nie ma nie jest na miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oczkins Napisano 8 Sierpnia 2017 Autor #465772 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2017 19 minut temu, BORN2KILL. napisał: Sporo czasu to są 3 dni i przerwa? Pograj równe 2 tygodnie lub tydzień, wtedy dowiemy się o twojej aktywności. Na NIE. Wybacz mi, ale Ciebie nie widac od 3 dni na serwerze, a dzieja sie tam cyrki, wiec twoje powyzsze pytanie troche nie na miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janek Snieg Napisano 9 Sierpnia 2017 #465800 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2017 Jestem na Tak. *stary wyjadacz * brakuje aktywnych adminów * godziny są * steam jutro * kultura też jest * komunikatywny też jest * lata są Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brOOk3n Napisano 10 Sierpnia 2017 #466009 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2017 Na nie, przegrałeś 3 dni trochę więcej po przerwie i starasz się o admina? Pograj tak minimalnie ten tydzień żeby można było zobaczysz ile godzin średnio osiągasz Najpierw kup steam potem składaj podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 10 Sierpnia 2017 #466143 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2017 (edytowane) Na nie Popraw GT, zagraj ten tydzień i zobaczymy jak to będzie z twoimi godzinami. Jak kolega wyżej napisał, kup steam dopiero składaj podanie Edytowane 10 Sierpnia 2017 przez RYBSON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyPuma Napisano 11 Sierpnia 2017 #466151 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2017 -Słabe GT -Steam Na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malutka Napisano 11 Sierpnia 2017 #466182 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2017 Ja jestem za okresem próbnym Zmalała liczba adminów na COD 400 przyda się ktoś do pomocy +Steam jest lub będzie +Wiek +Aktywność w miarę dobra Powodzenia Ripton dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 12 Sierpnia 2017 #466349 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2017 Więc jest ten steam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Sierpnia 2017 #466362 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2017 Aktualnie Nie. pokaż sie na steamie oraz popraw troszke aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 16 Sierpnia 2017 #467445 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2017 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi