ChudyMax Napisano 14 Sierpnia 2017 #466645 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2017 Nick:ChudyMaxWiek:19Doświadczenie (w byciu adminem):ponad 3 lata Znajomość AMXX (W skali 1-10):8Staż w CS-sie : W cs gram od 13 roku życia Steam / NonSteam:NonDlaczego Ty:Ponieważ lubię pomagać ludziom a czesto bywa tak że z rana na serverze nie ma administracji i po prostu gracze latają odpaleni lun na cmd i się nie da grac , i chce pomóc dla severa Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:normalnie z 2-4 h ale jak mam robote to z 1-2 ale to jest tylko w czwartek piątek i sobotę Kontakt:gg , fb Link do GameTracker'a:https://cache.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27027/top_players/?query=ChudyMax Darshil dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DI@BELEK Napisano 14 Sierpnia 2017 #466684 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2017 Nie, powody było podawane w poprzednich twoich podaniach. zaraza:)! i Darshil dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darshil Napisano 14 Sierpnia 2017 #466893 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2017 Na nie.Chodziłes po txt.Straszysz ludzi i prowokujesz . Groziles typowi banami.Wybiorczo znasz regulamin.Cos jeszcze muszę dodać? zaraza:)!, .Spr!Nt^^ i ChudyMax dodali reakcje 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Spr!Nt^^ Napisano 17 Sierpnia 2017 #467595 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2017 Teraz rzadko jestem na serwie ale wiem ze straszysz innych banem Pamiętam jak ktoś prosił Cie żebyś dał się mu zabić to pisałeś żeby "spadał" Admin powinien świecić przykladem a ty nie starasz się pomagać innym Wiec jestem na NIE zaraza:)! i Darshil dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaraza:)! Napisano 17 Sierpnia 2017 #467724 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2017 Narazie na małe nie - na plus wiek, amx i staż -na minus poprzednie zachowania na serwerze, słabe gt Ostatnio kiedy widywalem Cię na serwerze zauważyłem lekką poprawę w twoim zachowaniu. Nadal nie masz dobrej reputacji na serwerze przez co mój głos jest jaki jest. Pokaż że ci zależy: pomagaj innym graczom, zgłaszaj na u@, zachowaj kulturę na serwerze i popraw gt. Admin musi mieć dobrą reputację na serwerze a na chwilę obecną jeszcze jej nie posiadasz. Admin ma być wzorem i osobą chętna pełnienia pomocy innym graczom na serwerze. Pokaż że się zmieniłeś i zasługujesz na admina:) Powodzonka !!! .Spr!Nt^^ dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChudyMax Napisano 17 Sierpnia 2017 Autor #467740 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2017 dobra wiem temat do zamknięcia ale powiem jedno że jeśli admin jest wzorem to nie rozumiem dla czego pewne osoby mają admina skoro nie dość że nie da się brać z nich przykładu to i nawet nie pomogą ani nie ostrzegą przed różnymi rzeczami ... ech szkoda słów ps. tak wiem nie mogę się wypowiadać pod własnym podaniem ale co się dzieje na tym serwerze to jest jakiś żart do zamknięcia @Ania @happy @SUNN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 17 Sierpnia 2017 #467743 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2017 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi