heaVeN. Napisano 16 Sierpnia 2017 #467277 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2017 Rodzaj (awatar, sygnatura itd..): Sygnatura Tematyka: Kibol z flarą Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca): - Kolorystyka: niebieska najlepiej Rozmiar: na forum Napis: heaveN Inne uwagi: Chciałbym, żeby sygnatura była prostokątna i gdzieś w dolnym rogu znajdował się mój nick a z boku gdzieś właśnie ten kibol ;p - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Rodzaj (awatar, sygnatura itd..): Banner na YT Tematyka: csgo bym prosił w tle (rozmazane takie jakby postacie) Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca): - Kolorystyka: Niebiesko-czarno-biała Rozmiar: na YT Napis: heaveN na środku i jakiś napis z boku zasubskrybuj daj łapkę itd Inne uwagi: - KUCYK! dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 16 Sierpnia 2017 #467327 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2017 (edytowane) @KUCYK! 3. Zlecenie można złożyć po upływie 7 dni od zamknięcia poprzedniego tematu. @heaVeN. ostatnie zlecenie złożył 5 sierpnia a dzisiaj mamy już 16. @KUCYK! Widzę, że chyba zaczynasz tworzyć swój regulamin. Edit. Przepraszam mój błąd. XD Edytowane 16 Sierpnia 2017 przez KUCYK! Bezzi, ~MiyaGu*, Tomass ツ i 2 innych dodali reakcje 1 3 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUCYK! Napisano 16 Sierpnia 2017 #467380 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2017 (edytowane) Przepraszam że popełniłem błąd. Zlecenie Wykonane! Zgoda Autora //Zamek Edytowane 17 Sierpnia 2017 przez KUCYK! heaVeN. dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUCYK! Napisano 17 Sierpnia 2017 #467617 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi