FunnyPuma Napisano 18 Sierpnia 2017 #467966 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2017 (edytowane) Nick cheat'era: avedir Godzina, data zdarzenia: teraz Mapa: de_aztec Serwer: Cod 200 Link do demka: http://www20.zippyshare.com/v/9SQk7gP0/file.html STEAM_ID/IP: 176.221.121.85:1829 [STEAM_0:0:198968374] Uzasadnienie: Na demku widać, jak gracz leci na skrypcie na Auto BH. Dodam, że nie miał wtedy żadnego perku i klasa, na której gra nie ma wbudowanego Auto BH. A resztę widać na demku, (tj. zbyt modelowe wychylanie na graczy i dziwne przemieszczanie się celownika) Edytowane 18 Sierpnia 2017 przez FunnyPuma Nodi i koksy dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 19 Sierpnia 2017 #468030 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2017 (edytowane) "Uzasadnienie: Na demku widać, jak gracz leci na skrypcie na Auto BH. Dodam, że nie miał wtedy żadnego perku i klasa, na której gra nie ma wbudowanego Auto BH. A resztę widać na demku, (tj. zbyt modelowe wychylanie na graczy i dziwne przemieszczanie się celownika)" Po kawałku zrozumiałem, że mam patrzeć pod AUTO BH którego nie ma, gracz gra klasą "Cybersuit" który ma 5 skoków. Avedir raz odbił się od ziemi tylko raz, więc jak mam sprawdzić bh jak skacze w powietrzu? Więc pod tym pozorem czysty. 11:10 -B było pierw widać gracza 11:55 -B słychać zaczynającego rozbrajanie gracza Pod względem WH także czysty Edytowane 19 Sierpnia 2017 przez Idealna Bania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 19 Sierpnia 2017 #468031 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi