LuziK. Napisano 19 Sierpnia 2017 #468041 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2017 (edytowane) Nick: LuziK. Wiek: 18 Doświadczenie (w byciu adminem): Mam sapore z powodu tego, że miałem własne serwery także CS:GO Mod. Byłem u was adminem lecz przez nie obecność mnie zwolniliście. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8/10. Staż w CS-sie: z 6 lat jak nie wiecej. Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Dlatego, że siedzę teraz często na serweże i zauważyłem, że nikogo z administracji nie widać dlatego chciałbym dostać drugą szanse.Tym bardziej, że się dobrze spisywałem i nie było na mnie żadnych skarg. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: z 3/4 godz. Kontakt: GG/Steam/ PW Link do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/LuziK./80.72.41.212:27330/ Nie wiem dlaczego na forum mam range admina a na serwie nie mam admina. Proszę o drugą szanse. Pozdrawiam @LuziK. Edytowane 19 Sierpnia 2017 przez LuziK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ripton Napisano 19 Sierpnia 2017 #468045 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2017 Pewnie admin Ci wygasł.. @SUNN. @happy #WIECZNY URLOP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 19 Sierpnia 2017 #468047 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2017 @LuziK. przecież nie macie dodanych adminów na zawsze. Musicie się co jakiś czas zgłaszać do S@ o przedłużenie wpisu. Najpierw pytaj, potem rób. Wątek leci do kosza, wpis przedłużony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi