Mamrot Napisano 26 Sierpnia 2017 #469578 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2017 (edytowane) Twój nick podczas gry: Mamrot Godzina, data zdarzenia: 17:25 26.08 Mapa: de_dust2_long STEAM_ID / IP: STEAM_0:1:29081788 Uzasadnienie: Dostalem bana za postawienie sg na swoim respie [CT] ktore nie przeszkadzalo w podlozeniu bomby itp. W regulaminie nic nie ma o zakazie stawiania sg na tej mapie, jesli sie myle prosze mnie poprawic, jesli nie prosze ogarnac administracje bo dostaje bany za nic, a potem ub po czasie. Poza tym SG stawialo jeszcze kilka innych osob a bana dostalem oczywscie tylko ja. Edytowane 26 Sierpnia 2017 przez Mamrot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoNt3 Napisano 26 Sierpnia 2017 #469579 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2017 Nie moja brocha, ale ktoś z ub może o tym nie wiedzieć. Otóż kiedyś był temat o tym, że sg na longu jest zakazane, ale nie zostało to wprowadzone do regulaminu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Sierpnia 2017 #469580 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2017 Jak byłeś w TT postawiłes te SG ( ponizej ss), zrobiłem screena i dla pewnosci sprawdzilem jeszcze raz regulamin czy przypadkiem czegoś nie przeoczyłem na temat SG na longu, w regulaminie nic nie doczytałem ale zapytalem na SB czy mozna, okazuje sie ze nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamrot Napisano 26 Sierpnia 2017 Autor #469582 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2017 (edytowane) Bylem w CT postawilem dzialko na koncu respu CT tak jak napisalem, niczemu nie szkodzilo. Edytowane 26 Sierpnia 2017 przez Mamrot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Sierpnia 2017 #469584 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2017 Te SG rowniez jest Twoje. Ale dobrze jak już tak trudno sie przyznac do tego, to sam przyznajesz sie do SG na respie CT ktore uniemożliwia dojscie do BS'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamrot Napisano 26 Sierpnia 2017 Autor #469585 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2017 To sg jest w dalekiej odleglosci od przejscia i na luzie przelecisz, a to co wyslales to nwm mozliwe ze raz tam postawilem, jakos nie pamietam, ale tak czy inaczej nie ma nic o tym w regulaminie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 26 Sierpnia 2017 #469587 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2017 Sg blokuje wyjście z respa przez TT co za czym idzie terroryści nie mogą wykonywać swoich celi. Ban jak najbardziej słuszny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 26 Sierpnia 2017 #469588 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2017 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi