Szoszon Napisano 30 Sierpnia 2017 #470173 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2017 Miałem dostać ub za to demko bo bylo odwolanie pozytywne a nadal nie dostałem halo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 30 Sierpnia 2017 #470175 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2017 @Aureox Ub dostałeś Gormit lowca kotow i aureox dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 30 Sierpnia 2017 #470180 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2017 @Idealna Bania Ja sam nie wiem co jest grane, bo czasami normalnie mi pokazuje, że gracz dostał UB a potem się okazuje, że tego UB nie ma. Mogę jedynie powiedzieć, że w bansie go odbanowałem na 100 procent. Wniosek z tego taki, że następnym razem będę 2 razy przeglądał bansa. A Ciebie Szoszon przepraszam za tą całą sytuację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 30 Sierpnia 2017 #470186 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ripton Napisano 30 Sierpnia 2017 #470187 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2017 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi