Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zależy też ile planujesz wydać na ten telefon. Ja osobiście kupiłem i mogę z automatu polecić Xiaomi redemi note 4. Telefon kupiłem za 1500 zł ( Ubezpieczenie 300zl), ale jestem bardzo zadowolony. Jak dla mnie to taki telefon spokojnie może rywalizować z takim Samsung galaxy a5 2017. Jeżeli chodzi o sieć, to ja jestem w Plusie i również jestem zadowolony, ale to wiadomo jak kto woli :D.

Napisano (edytowane)

Nie polecam brać telefonu w abonamencie zawsze są z tym jakieś problemy. Polecam Ci Iphone'a 5s - 6s lub Samsunga Galaxy Note 4. Używałem tych telefonów i mam do jednego z nich zastrzeżenie a reszty nie. ;) Samsung się bardzo "grzeje" co utrudnia często oglądanie filmów czy też bardzo długie używanie tak to polecam. :) 

P.S Nie polecam sieci T-mobile...

Edytowane przez `KinG`
Napisano

Podaj kwotę jaką możesz maksymalnie przeznaczyć na abonament i jeżeli telefonu nie chcesz brać w abonamencie, to podaj też maksymalną kwotę jaką możesz przeznaczyć na telefon, wtedy będę mógł coś doradzić.

Napisano

Jak koledzy wyżej iPhone bądź co bądź mają najwytrwalsze procesory i długa śmigają bez zacinek, więc jak najbardziej polecam Ci te telefony.

Co do sieci to ja mam w Orange i jestem jak najbardziej z niej zadowolony. Polecam :)

Napisano

Że co, xiaomi Redmi Note 4 za 1500?? 

Ja kupiłem Redmi Note 4x za 750zl z czego i tak że 150zl zarobił pośrednik bo na czysto można za 500-550 prosto z chin oryginalny global MIUI 8 xd mogę dać namiary na goście co pomaga na fb:D ten telefon deklasuje inne w jakości/cenie 

Napisano

Przyklejam z grupy FB, no taniej się nie da! :|

JAK GO KUPIĆ ZA 550 ZŁ BEZ VAT? 1f4b5.png?1f4b5.png?1f4b5.png?

27a1.png WCHODZIMY W LINK: https://www.gearbest.com/cell-phones/pp_621141.html…
27a1.png DODAJEMY TELEFON DO KOSZYKA
27a1.png KLIKAMY NA IKONKĘ KOSZYKA
27a1.png WPISUJEMY KOD: XiaomiPL4x
27a1.png KLIKAMY PROCEED TO CHECKOUT
27a1.png WYBIERAMY WYSYŁKĘ PRIORITY LINE EU EXPRESS
27a1.png PŁACIMY
27a1.png CZEKAMY NA NASZEGO NOWIUŚKIEGO XIAOMI

• Odpowiedzi 9
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...