Seldo Napisano 30 Sierpnia 2017 #470273 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2017 (edytowane) Data zdarzenia: 29.08.2017Nick gracza:AureoxDowody:---Świadkowie:ChatBoxUzasadnienie:Chcę prosić tylko o dowody Moderatora który dał mi warna. Chciałbym wiedzieć dokładniej o co mu chodziło. edit1: Owszem jestem od 21 marca i wiem że max 3 wiadomości pod rząd. "Upomnienie przysługuję każdemu użytkownikowi, ale jak widać ty już jedno wykorzystałeś" możesz mi wytłumaczyć, bo nie do końca rozumiem 23 czerwca dostałem warna i normalnie musiałem go odrobić, nie do końca wiem o co ci chodzi. Edytowane 30 Sierpnia 2017 przez Seldo `KinG` i Tomass ツ dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 30 Sierpnia 2017 #470274 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2017 1. Upomnienie przysługuję każdemu użytkownikowi, ale ty wykorzystałeś swoje już 23 czerwca, więc zostałeś odpowiednio nagrodzony. 2. Napisałeś 4 wiadomości na Sb i w rezultacie dostałeś +1. ////EDIT Jesteś z nami już na forum od 21 marca, więc powinieneś wiedzieć, że takie rzeczy są karalne. Dowód niżej ~MiyaGu*, Tomass ツ, Born i 2 innych dodali reakcje 5 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 30 Sierpnia 2017 #470295 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2017 Spamujesz, do tego nadużywasz Caps Locka. Moim zdaniem warn słuszny, co za dużo to nie zdrowo. Jeżeli sytuacja się powtórzy, zostaniesz zablokowany na naszym czat boxie. Skarga odrzucona. aureox dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 30 Sierpnia 2017 #470296 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi