.Wojak. Napisano 4 Września 2017 #470989 Udostępnij Napisano 4 Września 2017 Drogi Aureox, chyba nie przeczytałeś tego co napisałem. jak miałem wstawić ssy skoro (i tu uwaga) dostałem bana 31.08.2017 a 03.09.2017 grałem bo nie miałem żadnego bana poza tym nawet nie byłem o tej godzinie na serwerze, i nie mam ss'ów osoby która dostała bana. Więc możesz mi wytłumaczyć jak ja to miałem zrobić? klqs dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~MiyaGu* Napisano 4 Września 2017 #470991 Udostępnij Napisano 4 Września 2017 Masz takie samo Ip, jak z bana. tak jak @Aureox napisał Ci, na odwołanie masz 48h czasu, a od tego momentu czyt 31 lipiec minęło więcej niż 48h. Tak więc 50 reklam naszej serwerowni i leci Ub w Twoją stronę. Zamykam. sypkilopez dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~MiyaGu* Napisano 4 Września 2017 #470993 Udostępnij Napisano 4 Września 2017 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi