Ripton Napisano 9 Września 2017 #471731 Udostępnij Napisano 9 Września 2017 Twój nick podczas gry: Rakson Godzina, data zdarzenia: Teraz Mapa: css_dust2 STEAM_ID / IP: STEAM_0:1:211000286 Uzasadnienie: Ban za cheaty na dzień? xD sypkilopez i AREK_LW dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 9 Września 2017 #471732 Udostępnij Napisano 9 Września 2017 (edytowane) @AREK_LW Zapraszamy z dowodami 24h. Powiesz mi, dlaczego dałeś bana za cheaty na dzień? Edytowane 9 Września 2017 przez RYBSON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AREK_LW Napisano 9 Września 2017 #471734 Udostępnij Napisano 9 Września 2017 (edytowane) patrząc na twój celownik można było tylko jedno stwierdzić nie chciałem ci dawać permanentnego gdyż i ja mogę popełnić błąd Moim zdaniem coś masz Edytowane 9 Września 2017 przez AREK_LW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 9 Września 2017 #471739 Udostępnij Napisano 9 Września 2017 Nie możesz dawać bana zwłaszcza za cheatowanie na dzień. Po pierwsze, nie ma czegoś takiego w regulaminie, a po drugie nie dałeś żadnych dowodów na rzekome "cheatowanie" Riptona. A gadanie, że twoim zdaniem coś ma nie mając żadnego dowodu nic tu nie wnosi. @Ripton dostaje ub. Zamykam. Ripton dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 9 Września 2017 #471740 Udostępnij Napisano 9 Września 2017 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi