Skocz do zawarto艣ci

Pomoc w UBT? :P

Propsiq

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Propsiq

Data rejestracji na forum: 15 grudnia 2015 r.

Czas sp臋dzony na forum:聽5 godzin. Lecz b臋d臋 tutaj d艂uuugi , d艂uuugi Czas. :)

Do艣wiadczenie w ocenianiu:聽Oceniam si臋 na 8/10. Nie raz pe艂ni艂em funkcj臋 UnbanTeam , BlackListed i dawa艂em rad臋. Mog臋 nawet poda膰 nazwy forum gdzie pe艂ni艂em funkcje UBT. :)

Czy obs艂ugiwa艂e艣 wcze艣niej AMXBANS?:聽Oczywi艣cie, 偶e Tak. Wiele wiele razy jakby tutaj szczerze i kr贸tko m贸wi膮c to 11 razy.

By艂e艣 banowany na forum lub serwerze?:聽Nie, - nigdy.

Dlaczego Ty?:聽My艣l臋, 偶e znam si臋 na rzeczy. Wiem na czym polega funkcja pe艂ni膮ca przez UnbanTeam a ja mam r臋ce wolne do pomocy. Przyda si臋 kto艣 taki jak ja chod藕, nie spe艂niam wymagania takiego 偶e nie mam sta偶u jako Admin.. Ale my艣l臋, 偶e nie patrzycie te偶 na to, kto jest Adminem lecz na to kto i jak spe艂ni si臋 jako UBT.

Ile czasu po艣wi臋casz na forum dziennie?: dziennie 4 godziny. :)

Dwumiesi臋czny sta偶 jako Admin: (Tak/Nie)聽No niestety Nie. Ale my艣l臋, 偶e nie liczy si臋 tylko sta偶 jako Admin lecz zaanga偶owanie , oraz Do艣wiadczenie jako przysz艂y UBT b臋dzie pe艂ni膰.聽

Co艣 od siebie:聽Na imi臋 mam Krzysiek. Lat mam 16. Interesuj臋 si臋 pisaniem r贸偶nych wywiad贸w, oraz Komputerami, i sportem. Co do komputer贸w to w przysz艂o艣ci chcia艂bym zosta膰 Informatykiem, i rozwija膰 swoje zainteresowania komputerowe.

Co do sportu to moim ulubionym jest LekkoAtletyka - Bieganie , chodzenie na si艂ownie. Je偶eli chodzi o Sport to moim ulubionym jest granie w Pi艂k臋 no偶n膮 gram w dru偶ynie Pi艂karskiej. Oraz Koszyk贸wka , i tenis sto艂owy.

My艣l臋, 偶e przymkniecie troszeczk臋 oko na sta偶 na forum oraz Admina bo naprawd臋, chcia艂bym dosta膰 swoj膮 szans臋 tutaj i wykaza膰 si臋 jako Ubt.. Bo znam si臋 na rzeczy, a napewno kto艣 z Du偶ym do艣wiadczeniem si臋 przyda pozdrawiam. :)

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie***

podanieodrzucone.png

Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na rekrutowane stanowisko.

Uzasadnienie:

Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz skontaktuj si臋 z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Go艣膰
Ten temat zosta艂 zamkni臋ty. Brak mo偶liwo艣ci dodania odpowiedzi.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...