ReeviQ Napisano 22 Września 2017 #473509 Udostępnij Napisano 22 Września 2017 Witam, nie wiem o co chodzi ale gralem na waszym serwerze na starym laptopie. Stary mi się popsuł i kupiłem nowego chce sb wbic na serwer i mi pisze ze mam bana pod Nickiem marcelyt. Nie wiem o co chodzi ale proszę sprawdzcie to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 22 Września 2017 #473510 Udostępnij Napisano 22 Września 2017 Ip sie pewnie pokryło z tego co widzę tamto jest dynamiczne czyli Twoje też zresetuj router i będzie dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~MiyaGu* Napisano 24 Września 2017 #473735 Udostępnij Napisano 24 Września 2017 Brak odzewu ze strony @ReeviQ. /cls Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~MiyaGu* Napisano 24 Września 2017 #473736 Udostępnij Napisano 24 Września 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi