PifPag Napisano 3 Października 2017 #475061 Udostępnij Napisano 3 Października 2017 Data zdarzenia: 03.10.2017Nick gracza: PifPag & Front. esl'Dowody: zdjęcia Świadkowie: GramNaFarcie, Nodi. Uzasadnienie: Admin ten prowokuje mnie do przekleństw mimo to że się powstrzymuje i nie chce z nim rozmawiać ale on sam prowokuje co pisał w poprzedniej skardze że ja jestem prowokatorem wszystkich zajść. Każda moja akcja jest przez niego komentowana i wysmiewana i tylko czeka i daje mi bana wzór admina... GramNaFarc dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GramNaFarc Napisano 3 Października 2017 #475062 Udostępnij Napisano 3 Października 2017 Kolejna skarga na ciebie @lisek1312 mogło by ci to dać do zrozumienia.... Widziałem jak się zachowuje względem gracza @PifPag Skoro to już nie pierwsza skarga na tego admina, proponował bym dać mu jakaś nauczkę każdy popełnia błedny ale bez przesady .... . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisek1312 Napisano 3 Października 2017 #475063 Udostępnij Napisano 3 Października 2017 (edytowane) A co to ja komentować nie moge? wchodze w pulapke 4 razy nie trafiasz no to pisze jaki zez a to juz mi nie wolno? smieszna jest ta twoja skarga i z jakiego powodu? bo dostales bana za obraze? Edytowane 3 Października 2017 przez lisek1312 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 3 Października 2017 #475064 Udostępnij Napisano 3 Października 2017 @lisek1312 możesz mi wyjaśnić za co gracz dostał bana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PifPag Napisano 3 Października 2017 Autor #475065 Udostępnij Napisano 3 Października 2017 Od kiedy "japa" to obraza? Nie pisz do mnie i nie będę się odzywał po co prowokujesz wejdź na ts to pogadamy jak masz problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisek1312 Napisano 3 Października 2017 #475066 Udostępnij Napisano 3 Października 2017 1 minutę temu, SUNN. napisał: @lisek1312 możesz mi wyjaśnić za co gracz dostał bana? kazal mi zamknac jape dlatego dostal bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 3 Października 2017 #475067 Udostępnij Napisano 3 Października 2017 Godzinę temu, lisek1312 napisał: kazal mi zamknac jape dlatego dostal bana Mhm czyli prowokujesz swoimi wyszukanymi komentarzami a potem dajesz bana za reakcję na te prowokacje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisek1312 Napisano 3 Października 2017 #475068 Udostępnij Napisano 3 Października 2017 2 minuty temu, SUNN. napisał: Mhm czyli prowokujesz swoimi wyszukanymi komentarzami a potem dajesz bana za reakcję na te prowokacje? ale prowokuje tym ze napisalem prawde? prawda boli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PifPag Napisano 3 Października 2017 Autor #475069 Udostępnij Napisano 3 Października 2017 Nie napisałem zamknij jape to są jego wymyślę napisałem "japa" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisek1312 Napisano 3 Października 2017 #475070 Udostępnij Napisano 3 Października 2017 2 minuty temu, SUNN. napisał: Mhm czyli prowokujesz swoimi wyszukanymi komentarzami a potem dajesz bana za reakcję na te prowokacje? ale prowokuje tym ze napisalem prawde? prawda boli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisek1312 Napisano 3 Października 2017 #475071 Udostępnij Napisano 3 Października 2017 Teraz, PifPag napisał: Nie napisałem zamknij jape to są jego wymyślę napisałem "japa" a jaki to mialo przekaz? zebym zamknal jape Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PifPag Napisano 3 Października 2017 Autor #475072 Udostępnij Napisano 3 Października 2017 To ty dopisales sobie. Ja napisałem japa inne określenie buzi więc nie widzę tu żadnej obrazy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 3 Października 2017 #475073 Udostępnij Napisano 3 Października 2017 1 godzinę temu, lisek1312 napisał: ale prowokuje tym ze napisalem prawde? prawda boli? Żebym ja nie stwierdził kogo i co tutaj boli.. 1 godzinę temu, lisek1312 napisał: a jaki to mialo przekaz? zebym zamknal jape Gracz napisał L 10/03/2017 - 13:31:47: *DEAD* PifPAG : szczym Gdyby napisał "zamknij się" to też dałbyś mu bana? Odpowiem za Ciebie. Nie dasz mu za to bana, bo tracisz uprawnienia. We wczorajszej skardze Ci zapowiedziałem, że jakakolwiek nieprawidłowość i zabieram Ci flagi. Właśnie spełniam tę obietnicę. Nie wiem czy taki już po prostu jesteś, czy to te używki o których wspominałeś na serwerze ale nie widzę Cię dłużej jako admin. Każdy potencjalny admin, po takiej skardze jak wczoraj nie wychylałby się przez miesiąc żeby tylko nie dostać po ogonie. Natomiast Ty, na drugi dzień, pierwsze co robisz po wejściu na serwer to prowokujesz. Mało tego, jeszcze dajesz bana na 30 minut za to, że gracz śmiał Ci odpowiedzieć. A Ty @PifPag mimo wszystko mógłbyś się wyrażać trochę spokojniej. "Szczym" może i na 30min bana nie zasługuje ale nie jest to również odpowiedni zwrot w stosunku do kogokolwiek. Więc wina po części leży po obu stronach. Skarga słuszna. EDIT: mój błąd: Line 825: L 10/03/2017 - 13:41:41: *DEAD* PifPAG : japa Niemniej nie ma wpływu to ani na werdykt ani degradację. Bezzi, PifPag, GramNaFarc i 1 inny dodali reakcje 1 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 3 Października 2017 #475075 Udostępnij Napisano 3 Października 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi