Ferb Napisano 7 Października 2017 #475562 Udostępnij Napisano 7 Października 2017 A więc mam propozycje na Multi-Head żeby zrobić server COD 301 lvl . Jak jest COD 401 lvl to może być COD 301 lvl. Mogę zrobić server ale nie sam. Proszę aby @Ania ;)@Inte Tillgänglig Danke:*@SUNN.@aquaxi inni skomentowali to Nawet adminiowie servera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 7 Października 2017 #475617 Udostępnij Napisano 7 Października 2017 Jeśli chodzi o powstanie nowego serwera, to i tak decyduje @aquax. Poza tym najpierw powinniśmy skupić się na tych serwerach co są. Moim zdaniem zbędny jest nowy RYBSON, senor i Bezzi dodali reakcje 1 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 14 Października 2017 #476352 Udostępnij Napisano 14 Października 2017 Jest dużo pracy, doszły serwery Cs:Go. Jak na razie nie ma sensu wprowadzać kolejnego cod moda... @aquax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 14 Października 2017 #476360 Udostępnij Napisano 14 Października 2017 Nope mamy wystarczającą ilość cod modów, są bardzo zróżnicowane nie widzę sensu, aby powstał kolejny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WolfIDraV Napisano 14 Października 2017 #476362 Udostępnij Napisano 14 Października 2017 Do CS 1.6 ma dojść na naszej sieci jeszcze jeden serwer ale to już nie cod mod. Z tego co wiem więcej cod modów na cs 1.6 na naszej sieci nie jest planowane ja już to prędzej na CS:GO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 15 Października 2017 #476463 Udostępnij Napisano 15 Października 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi