Maczo ? Napisano 10 Października 2017 #475956 Udostępnij Napisano 10 Października 2017 (edytowane) Perk: Napój energetyczny (Np. Monster/Rockstar)Opis: +25 pkt. do kondycji, +10 pkt. do obrażeń, +50 HP Perk: Saga (Chodzi o tą herbatę xd)Opis: +30 HP, Redukcja obrażeń o 33% Admirał (Premium) Inteligencja:0 Zdrowie:0 Wytrzymałość:20 Kondycja:40 Dodatkowy opis: Ma x2 skok, 30 hp oraz pełen magazynek za zabójstwo, ma 1/5 na zadanie 2x większych obrażeń. Bronie:AK47,Famas Bronie:AK47.USP Wyszkolony Snajper: Inteligencja: 0 Zdrowie: 20 Wytrzymałość: 20 Kondycja: 20 Dodatkowy opis: 150% obrażeń z AWP + int i 1/2 z noża (PPM) Regeneruje mu się 20 hp co 15 sekund. Bronie:AWP,USP Nazwa: General (Premium) Opis: Posiada M4 i wszystkie granaty, dodatkowo wybucha po śmierci zadając 90(+intelgencja) obrażeń. Nazwa: Profesjonalny lekarz (Premium) Opis: Posiada Deagle oraz MP5, 4 apteczki i podwójny skok. Nazwa: Szpieg Opis: Posiada ubranie wroga, ma szanse na resp u przeciwnika np 1/6, 1/8 Bronie: Famas, usp Inteligencja: 0 Zdrowie: 15 Obrażenia: 0 Wytrzymałość: 30 Kondycja: 15 Perk: Notatki Szpiega Opis: Posiada szanse na resp u przeciwnika 1/6 lub 1/8 Edytowane 10 Października 2017 przez Maczo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyPuma Napisano 10 Października 2017 #475969 Udostępnij Napisano 10 Października 2017 Co do tych perków, ciekawe, można by dodać. Co do klas: -Admirał - można by było pomyśleć na taką klasą -Wyszkolony snajper - nie potrzebny, jest zwyczajny snajper, który ma praktycznie to samo -Generał - klasa według mnie nie potrzebna -Profesjonalny lekarz - nad taką klasą można by pomyśleć, coś zmienić, coś dodać w tej proponowanej przez Ciebie i było by ok -Szpieg - ja bym mu dał tmp i jakiś lekki dmg z tego i było by ok Perk notatki szpiega według mnie nie potrzebny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 10 Października 2017 #475977 Udostępnij Napisano 10 Października 2017 Co do respienia się na respie wroga to NIE NIE NIE Mamy już premkę wybuchającą po śmierci. Snajpera też już mamy. Perki nawet nawet Maczo ? dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nodi Napisano 11 Października 2017 #475995 Udostępnij Napisano 11 Października 2017 Perki nie powiem nawet nawet Admiral podoby trochę do Mściciela i Namiestnika Wyszkolony Snajper mamy już klasę snajper Generał mamy podobną " Starszy Szeregowiec " Profesjonalny lekarz podoba mi się Szpieg odpada były już propozycje z respieniem się u wroga klasa rusek i nie ma timu Notatki szpiega to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Października 2017 #477587 Udostępnij Napisano 23 Października 2017 Perki nawet dobre. Admirał- Mi sie podoba, w końcu jakieś premium z famasem Profesjonajlny lekarz- nawet okej... reszta lipa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klqs Napisano 23 Października 2017 #477589 Udostępnij Napisano 23 Października 2017 @LOLSON codperk_Rockstar.amxx codperk_saga.amxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi