SQNFUN Napisano 12 Października 2017 #476095 Udostępnij Napisano 12 Października 2017 Nie jest to skarga, a raczej odwołanie od decyzji grafika.Data zdarzenia: 11.10.2017Nick gracza: MERTONDowody: Świadkowie:Uzasadnienie: Niby jakim prawem moje zlecenie zostało zamknięte? Cytuje: " Brak odzewu od oznaczonych grafików. Wszystkie niewykonane zlecenia lub z braku zainteresowania tematem, zostaną zamknięte po upływie 4-7 dni. Zamykam." Brak odzewu od oznaczonych grafików, bo pewnie nie widzieli zlecenia - ja tam wypowiedzi tomassa czy agi która wymiękła i zrezygnowała z funkcji nie widziałem to raz. Dwa to tematem się interesowałem i cierpliwie czekałem na prace od grafików jak i zwykłych użytkowników, liczyłem że może Desire czy Nikos wejdą na forum i zrobią mi pracę jak będą mieli czas. MERTON, przeczytaj punkt 5 regulaminu działu zleceń, jest tam napisane jasno i wyraźnie :5. Zlecenie zostaje wykonane i zamknięte, kiedy zleceniodawca o tym napisze. W przypadku gdy zleceniodawca nie wykazuje żadnej aktywności w swoim temacie, grafik pisze informację: W ciągu 48h Twoje zlecenie zostanie zamknięte ze względu na brak aktywności z Twojej strony. Jeśli nie zareagujesz na to, po 2 dniach zlecenie zostanie zamknięte i przeniesione do niezrealizowanych. Ja tam żadnego posta pytającego mnie czy dalej interesuje się tematem nie widziałem, a wierz lub nie na tą pracę czekałem dlatego też domagam się przeniesienie mojego tematu ponownie do zleceń i jego otworzenia. Pozdrawiam. Mikus, KillFromNOOB, Doman i 5 innych dodali reakcje 8 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 13 Października 2017 #476181 Udostępnij Napisano 13 Października 2017 Wyjaśnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 13 Października 2017 #476182 Udostępnij Napisano 13 Października 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi