PifPag Napisano 13 Października 2017 #476257 Udostępnij Napisano 13 Października 2017 Data zdarzenia: 2017.10.13 19:03Nick gracza: DaDaDaDowody:https://imgur.com/a/BtL1dŚwiadkowie:GraczeUzasadnienie: Świetnie dający przykład admin i jego brat który nie wiem co miał na celu pisząc to sprowokowanie mnie czy co Kilka ss'ów więc mam nadzieje że to nie będzie ban na 30 minut a co do Juniora sami oceńcie jaki przykład świetny daje jako admin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 13 Października 2017 #476259 Udostępnij Napisano 13 Października 2017 (edytowane) @SirJunior zapraszam, @Ania ;) Ciebie także bo Admin tutaj kulturki nie pokazał. @PifPag czy admin wtedy zareagował i dał bana Dadada za kulture? Edytowane 13 Października 2017 przez RYBSON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
<Losik> Napisano 13 Października 2017 #476260 Udostępnij Napisano 13 Października 2017 To tak, skarga jest na moją osobę - nie SirJunior'a tak że to po 1. Następnie sam sprowokowałeś moją niezwykle spokojną osobę do używania słów widocznych na ss, czym? Nagminnie stawiałeś pułapki na pochylni mimo iż upominałem Cię wielokrotnie. Równie dobrze można sytuację odwrócić i za każdą Twoją pułapkę źle postawioną podliczać po 30 minut każda. Ale co ja tu pisał będę, podobno masz "wtyki" w administracji co słyszałem niejednokrotnie. Napisałem co napisałem i się z tego nie wycofam, uważasz że dużo możesz to myśl sobie tak dalej to może chociaż ego CI urośnie. Pozdrawiam administrację i nie pozdrawiam autora ^^ Losik / DaDaDa klqs i KillFromNOOB dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirJunior Napisano 13 Października 2017 #476261 Udostępnij Napisano 13 Października 2017 Siemka. Ja wiem z kim moge sie wyzywac itd. Kolegi to nie obrazilo i nawet nie składał skargi na mnie. A masz moze ssy jak z muminkiem piszemy do siebie? razem z gramnafarcie kombinujecie tu na CODzie teraz sie mnie uczepiles.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 13 Października 2017 #476262 Udostępnij Napisano 13 Października 2017 1 minutę temu, SirJunior napisał: Siemka. Ja wiem z kim moge sie wyzywac . Kpina! Na serwerze masz dawać przykład to nie podwórko. Harce swawole zachowaj dla siebie, to co pokazałeś jest poniżej krytyki. @SUNN. @Ania ;) @Inte Tillgänglig Danke:* Mamusiaa dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PifPag Napisano 13 Października 2017 Autor #476264 Udostępnij Napisano 13 Października 2017 @RYBSON Nie nie dał bana ponieważ adminów w ogóle nie ma. @SirJunior a co kogo to interesujesz kogo ty możesz wyzywać . Na serwerze ma panować kultura dla wszystkich bez wyjątków. DaDaDa co do ciebie własnie od tego sa ss żeby zrobic i je wstawić a nie wyzywać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
<Losik> Napisano 13 Października 2017 #476266 Udostępnij Napisano 13 Października 2017 Chłopczyku o PifPag nick'u co do tych ss to już kilka razy zaczepiałeś mnie odzywkami typu "umyj się" itp to jest grzeczne wg Ciebie? Pewnie powiesz to pokaż ss, nie mam ss bo mi to nie jest do niczego potrzebne, nie płaczę jak Ty ^^ A na przyszłość jak łamiesz regulamin to będę głośno o tym mówił i użyć brzydkiego słowa się nie zawaham. Tyle, więcej tu nie dodam nic. Miłego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirJunior Napisano 13 Października 2017 #476267 Udostępnij Napisano 13 Października 2017 (edytowane) Luzik pifpag tak bardzo dazysz do tego wiec jezeli chcecie odbierajcie mi uprawnienia administratora i tyle chodz moim zdaniem i tak odwalam na srwie dobra robotę... Płacze i płacze a sam nie widzi co robi... "Penis" nie jest słowem wulgarnym.. Nie mam czasu na takie dupherele narazie. Edytowane 13 Października 2017 przez SirJunior Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 13 Października 2017 #476269 Udostępnij Napisano 13 Października 2017 Nie róbcie niepotrzebnego spamu, jeśli nie wniesiecie nic nowego do tematu. Czekajcie aż ktoś z wyższej administracji się wypowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PifPag Napisano 13 Października 2017 Autor #476270 Udostępnij Napisano 13 Października 2017 Jezeli admin pisze kultura na serwerze a używa takich słów w grze to sam oceń czy dostosuje sie do kultury czy bedzie brał przykła z Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 13 Października 2017 #476301 Udostępnij Napisano 13 Października 2017 Losik jeśli czujesz się urażony przez admina to daj mi znać na pw gdyż nie Ty składałeś skargę. Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 13 Października 2017 #476302 Udostępnij Napisano 13 Października 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi