GramNaFarc Napisano 13 Października 2017 #476305 Udostępnij Napisano 13 Października 2017 Data zdarzenia: 13.10.2017Nick gracza: MuminekDowody: https://imgur.com/a/OCLna -tu mamy pokazaną kulture https://imgur.com/a/PAJ5s -prośba o danie bana https://imgur.com/a/TSxlb -tu pokazana zdolność kładzenia min 1 ss to jedna runda Świadkowie: Gracze jak i Admin Uzasadnienie: Gracz uważa że wszystko mu wolno nie zważać na kulturę , tylko że to tak nie działa że jest się z adminem na ts to już zasady nie obowiązują ... 1. Sytuacja jak napisałem do WolFiego ,,Bot ::) '' szanowny pan muminek napisał ,, cię jebał " mam ss 2. Tu już zamiast kultury pokazał jak to ładnie miny się stawia pod drabinka mam ss. Naprawdę nie napisz cię że tego gracza uraziłem bo biedzie śmiesznie admin, który był na serwerze wydalał mi się ok ziomkiem ale to co widziałem to już mam troszkę inne zdanie w żadnej z tych sytuacji nie zareagował w 1 punkcie nawet kultury nie napisał choć napisałem na u@ , zaś 2 drugiej sytuacji było tak samo więc musiałem sobie sam poradzić i oto skarga Admin: WolfIDraV Gracz: Muminek PifPag dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WolfIDraV Napisano 13 Października 2017 #476307 Udostępnij Napisano 13 Października 2017 @GramNaFarc proszę spojrzeć na mój profil i zobaczyć, czy jestem adminem serwera... Jak by ktoś się przyjrzał jak ja banuje to nigdy nie piszę kultura i przy 2-4 napisaniu czegoś obraźliwego banuję a nie po 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GramNaFarc Napisano 13 Października 2017 Autor #476308 Udostępnij Napisano 13 Października 2017 Dobrze a Miny jak wyjaśnisz ? Może rangi admina nie masz na forum ale admina na serwerze takiego posiadasz wiec do czego ci on skoro aj szkoda gadać ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 13 Października 2017 #476310 Udostępnij Napisano 13 Października 2017 (edytowane) Wolfi, skoro masz uprawnienia i zgłaszają Ci miny źle postawione przez kilka rund to czego nie zareagujesz? Z kulturą rozumiem, że możesz nie widzieć wszystkiego ale skoro zgłaszają na u@ bądź normalnie, że stoją źle miny, to zareaguj na to. Chyba nic więcej do wyjaśnienia nie ma, gdybyś jeszcze tylko dał ip lub sid Muminka to by poleciał ban za te miny a że takowych danych nie podałeś to nie jestem w stanie nic zrobić. /Edit Dane dostarczone na pv, gracz zbanowany adekwatnie do czynów. Edytowane 13 Października 2017 przez RYBSON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 13 Października 2017 #476311 Udostępnij Napisano 13 Października 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ripton Napisano 13 Października 2017 #476312 Udostępnij Napisano 13 Października 2017 Ban dodany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi