聽klqs Napisano 15 Pa藕dziernika 2017 #476536 Udost臋pnij Napisano 15 Pa藕dziernika 2017 Nick: klqs Wiek: 17 STEAM_ID:聽STEAM_0:1:39612926 Link do BanID:聽http://banid.pl/kto?to=0:1:39612926 Do艣wiadczenie w ocenianiu: Admina mia艂em wiele razy, tam trzeba by艂o oceni膰 czy cheater czy nie. W UBT te偶 kiedy艣 by艂em. Mia艂em opiekuna ubt na sieci ale to dawne dzieje 聽Og贸lnie, nie chc膮c przesadzi膰, my艣l臋, 偶e wystarczaj膮ce. Czy obs艂ugiwa艂e艣 wcze艣niej AMXBANS?: Tak By艂e艣 banowany na forum lub serwerze?: nope Dlaczego Ty?: Standardowa 艣piewka, bo chce pom贸c etc. Poza tym, jestem raczej (tak mi si臋 wydaje) do艣wiadczony. W csa gram d艂ugo, dzi臋ki czemu potrafi臋 rozr贸偶ni膰 czyst膮 akcje/gracza od cheatera. Lubie pomaga膰, sprawa mi to satysfakcje, my艣l臋, 偶e niekt贸rzy zd膮偶yli si臋 o tym przekona膰. Jestem聽uparty, mog臋聽d膮偶y膰 do postawionego sobie celu a nie odpuszczam po pierwszych przeszkodach. My艣l臋, 偶e ka偶dy mo偶e si臋 ze mn膮 dogada膰. W sytuacjach, kt贸re tego wymagaj膮 jestem obiektywny. Nie olewam powierzonych mi spraw - oczywi艣cie w miar臋 mo偶liwo艣ci. Ile czasu po艣wi臋casz na forum dziennie?: Siedz臋聽przy kompie to jestem. W skrajnych przypadkach od 1h do 8h (jak wieje nud膮 ) Miesi臋czny sta偶 jako Admin: (Tak/Nie): tak Dwumiesi臋czny sta偶 na forum: (Tak/Nie): tak Co艣 od siebie: Jakby kto艣 mia艂 napisa膰, 偶e mam co robi膰 jako programista. Wi臋kszo艣膰 czasu siedz臋 w kodzie. Na drugim monitorze mam ci膮gle odpalone forum, nie widz臋 problem贸w 偶eby od czasu do czasu od艣wie偶y膰 forum.聽 聽Ripton, happy, Mamusiaa i 6 innych dodali reakcje 9 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 16 Pa藕dziernika 2017 #476603 Udost臋pnij Napisano 16 Pa藕dziernika 2017 Zestaw pw Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 16 Pa藕dziernika 2017 #476665 Udost臋pnij Napisano 16 Pa藕dziernika 2017 聽 Witaj! Twoje podanie zosta艂o zaakceptowane przez administrator贸w. W celu dope艂nienia formalno艣ci prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadziej臋 na owocn膮 wsp贸艂prac臋 oraz 偶yczymy wielu sukces贸w. Pozdrawiamy, Zesp贸艂 Multi-Head.pl Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi