Skocz do zawarto艣ci

[ZAAKCEPTOWANE]klqs ubt

klqs

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: klqs
STEAM_ID:聽STEAM_0:1:39612926
Link do BanID:聽http://banid.pl/kto?to=0:1:39612926
Do艣wiadczenie w ocenianiu: Admina mia艂em wiele razy, tam trzeba by艂o oceni膰 czy cheater czy nie. W UBT te偶 kiedy艣 by艂em. Mia艂em opiekuna ubt na sieci ale to dawne dzieje :D聽Og贸lnie, nie chc膮c przesadzi膰, my艣l臋, 偶e wystarczaj膮ce.
Czy obs艂ugiwa艂e艣 wcze艣niej AMXBANS?: Tak
By艂e艣 banowany na forum lub serwerze?: nope
Dlaczego Ty?: Standardowa 艣piewka, bo chce pom贸c etc. Poza tym, jestem raczej (tak mi si臋 wydaje) do艣wiadczony. W csa gram d艂ugo, dzi臋ki czemu potrafi臋 rozr贸偶ni膰 czyst膮 akcje/gracza od cheatera. Lubie pomaga膰, sprawa mi to satysfakcje, my艣l臋, 偶e niekt贸rzy zd膮偶yli si臋 o tym przekona膰. Jestem聽uparty, mog臋聽d膮偶y膰 do postawionego sobie celu a nie odpuszczam po pierwszych przeszkodach. My艣l臋, 偶e ka偶dy mo偶e si臋 ze mn膮 dogada膰. W sytuacjach, kt贸re tego wymagaj膮 jestem obiektywny. Nie olewam powierzonych mi spraw - oczywi艣cie w miar臋 mo偶liwo艣ci.
Ile czasu po艣wi臋casz na forum dziennie?: Siedz臋聽przy kompie to jestem. W skrajnych przypadkach od 1h do 8h (jak wieje nud膮 :D)
Miesi臋czny sta偶 jako Admin: (Tak/Nie): tak
Dwumiesi臋czny sta偶 na forum: (Tak/Nie): tak
Co艣 od siebie: Jakby kto艣 mia艂 napisa膰, 偶e mam co robi膰 jako programista. Wi臋kszo艣膰 czasu siedz臋 w kodzie. Na drugim monitorze mam ci膮gle odpalone forum, nie widz臋 problem贸w 偶eby od czasu do czasu od艣wie偶y膰 forum.聽

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

watekzamkniety.png

Witaj! Twoje podanie zosta艂o zaakceptowane przez administrator贸w.
W celu dope艂nienia formalno艣ci prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadziej臋 na owocn膮 wsp贸艂prac臋 oraz 偶yczymy wielu sukces贸w.

Pozdrawiamy,
Zesp贸艂 Multi-Head.pl

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Go艣膰
Ten temat zosta艂 zamkni臋ty. Brak mo偶liwo艣ci dodania odpowiedzi.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...