klqs Napisano 15 Października 2017 #476536 Udostępnij Napisano 15 Października 2017 Nick: klqs Wiek: 17 STEAM_ID: STEAM_0:1:39612926 Link do BanID: http://banid.pl/kto?to=0:1:39612926 Doświadczenie w ocenianiu: Admina miałem wiele razy, tam trzeba było ocenić czy cheater czy nie. W UBT też kiedyś byłem. Miałem opiekuna ubt na sieci ale to dawne dzieje Ogólnie, nie chcąc przesadzić, myślę, że wystarczające. Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Tak Byłeś banowany na forum lub serwerze?: nope Dlaczego Ty?: Standardowa śpiewka, bo chce pomóc etc. Poza tym, jestem raczej (tak mi się wydaje) doświadczony. W csa gram długo, dzięki czemu potrafię rozróżnić czystą akcje/gracza od cheatera. Lubie pomagać, sprawa mi to satysfakcje, myślę, że niektórzy zdążyli się o tym przekonać. Jestem uparty, mogę dążyć do postawionego sobie celu a nie odpuszczam po pierwszych przeszkodach. Myślę, że każdy może się ze mną dogadać. W sytuacjach, które tego wymagają jestem obiektywny. Nie olewam powierzonych mi spraw - oczywiście w miarę możliwości. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Siedzę przy kompie to jestem. W skrajnych przypadkach od 1h do 8h (jak wieje nudą ) Miesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie): tak Dwumiesięczny staż na forum: (Tak/Nie): tak Coś od siebie: Jakby ktoś miał napisać, że mam co robić jako programista. Większość czasu siedzę w kodzie. Na drugim monitorze mam ciągle odpalone forum, nie widzę problemów żeby od czasu do czasu odświeżyć forum. FunnyPuma, Mamusiaa, KillFromNOOB i 6 innych dodali reakcje 9 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 16 Października 2017 #476603 Udostępnij Napisano 16 Października 2017 Zestaw pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 16 Października 2017 #476665 Udostępnij Napisano 16 Października 2017 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi