★ Genialny Chemik ★ Napisano 25 Października 2017 #477824 Udostępnij Napisano 25 Października 2017 Propozycja klas i perków Klasa:Martwy Generał Inteligencja:30 Zdrowie:50 Wytrzymałość:10 Kondycja:10 Bronie:AK47,USP Opis:Ma 1/20 na natychmiastowe zabicie z dowolnej broni i ma 10/20 szans na odrodzenie się po śmierci Perk:Kronik Opis:1/5 do ulepszenia na 1/2 na odrodzenie się po śmierci i i zadaje 29 obrażeń więcej Klasa Premium:Skipper [PREMIUM] Inteligencja:50 Zdrowie:50 Wytrzymałość:30 Kondycja:20 Bronie:Famas,AUG,Łuk Opis:Posiada Łuk który ma 1/3 na zabicie natychmiastowe,Ma 4 skoki,Widzi miny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Października 2017 #477831 Udostępnij Napisano 25 Października 2017 Martwy generał - nie widzę potrzeby dodawania takiej klasy Co do perku to jestem neutralny Skipper- jak dla mnie okej tylko te statystyki trochę wygórowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyPuma Napisano 25 Października 2017 #477835 Udostępnij Napisano 25 Października 2017 Martwy generał - klasa nie potrzebna Perk - myslę, że jeden perk z odrodzeniem po śmierci Skipper - to już prędzej, tylko z tymi statami trochę przesadziłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 25 Października 2017 #477849 Udostępnij Napisano 25 Października 2017 Martwy generał Klasa według mnie nie potrzebna, jest ich zdecydowanie wystarczająca ilość jak na ten moment. Perk Jest już jeden perk na odrodzenie się po śmierci, według mnie nie ma sensu dodawać kolejnego Skipper Trochę podróbka stalkera z cod 200, łuk jeśli już to dmg zależne od inty, 4 skoki trochę za duzo, 3 to już jest granica. Wyrównać statystyki i powinna być ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nodi Napisano 26 Października 2017 #477887 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Martwy Generał klasa nie potrzebna lepiej ulepszyć te obecne Perk kronik jest już podobny perk więc po co drugi Skipper ja bym mu dał z łuka 1/1 tylko np. może strzelić raz na 5 sec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi