nynek Napisano 24 Stycznia 2016 #388000 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2016 Wlazł kotek na płotek i mruga, Jak punktów nie było, tak nie ma. Może @@aquax przestaniesz w końcu liczyć te pieniądze i zajmiesz się tym, czego chcą użytkownicy? Temat ma już prawie miesiąc, a nawet tutaj nie zajrzałeś. Ja bardzo dobrze rozumiem, że $$$ sam się nie zarobi. Ale jak będziesz miał nas w dupie, to :mg: będziesz miał, a nie $$$. Mamy nadzieję, że pozytywnie rozpatrzysz propozycję @ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 24 Stycznia 2016 #388033 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2016 Lajki najważniejsze, boże ale beka xDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 24 Stycznia 2016 #388089 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2016 Każdy Sy[K]us lubi co innego. Ty preferujesz głupotę, którą pokazujesz na każdym kroku, inny lubi lajki, a ja np. lubię jedzenie. Nie ważne jaka jest propozycja i czy przejdzie czy nie. Z szacunku wypada ją jednak rozważyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARNOLD KOPYTO Napisano 24 Stycznia 2016 #388101 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2016 Popieram. :wegorz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 24 Stycznia 2016 #388116 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2016 Tak, ja głupotę ale to Wy chcecie tysiące lajkówww o yea, zastanów się Propozycja jak propozycja, bardziej bawi mnie ten zapal do lajków, to jest gówniany fejsbuk czy co, to tylko moje zdanie i tyle. Ale jak tak bardzo chcecie to macie moje Tak!! Lajkujcie sobie A jeśli mówisz o szacunku to ja się pytam co się stało z moją propozycją!?!? Została zamknięta po 1 wypowiedzi w mgnieniu oka bo jedna osoba stwierdziła że to nie potrzebne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Stycznia 2016 #388239 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 Trzeba myśleć za co rozdaje się lajki. Nie jesteśmy portalem facebooka, a mimo wszystko zostawiacie mase lajków... Jak dla mnie moglyby zniknac reputacje/top pomocni... Nie na tym polega forum gier cs. A no i mimo wszystko, zmiana pkt reputacji dla każdej grupy z osobna nie rajcuje mnie. Było tak od dłuższego czasu i tak bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Stycznia 2016 #388240 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi