Zaq Napisano 3 Listopada 2017 #479126 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2017 Twój nick podczas gry: Virtus.Pro | zaq Godzina, data zdarzenia: 03.11.2017 - 20:10:29 Mapa: css_mirage STEAM_ID / IP: STEAM_0:4:835780469 Nick admina, który dał bana: ImPoSsIbLe Uzasadnienie: Miałem akcję na bombsite a, schowałem się za skrzynkami przed przeciwnikiem i wychyliłem celownikiem obok wroga, po czym szybko się wcelowałem i strzeliłem heda. Zresztą zaraz będzie demko z hltv. Proszę adminie o nicku: ImPoSsIbLe o rozpiskę. Bo tak to trochę ban na wyrost, jeszcze w dodatku za aimbota xD. Nie po to Vipa kupiłem żeby latać odpalonym i zaraz mieć bana. Pozdrawiam i licze na ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klqs Napisano 3 Listopada 2017 #479131 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2017 @kanciano zapraszam z demkiem, 24h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaq Napisano 3 Listopada 2017 Autor #479137 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2017 Tak bttw. obejrzałem przed chwilą demko i nie wiem jakim cudem ten celownik się tak poruszał. Dodam tylko tyle że mam wersję csa od WarZoNe z podmienionymi serwerami z wersji cssetti.pl. Nie używam żadnych wspomagaczy a już napewno nie aima xD. Zresztą gram już na tym serwie od 2 miechów byłem podejrzewany o wh. Ok rozumiem, wystarczy tylko używać słuchawek, wiedzieć z której strony się strzelają aby dojść do tego gdzie może być przeciwnik. No ale ja już o tym nie decyduję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanciano Napisano 3 Listopada 2017 #479142 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2017 Prosz: http://www105.zippyshare.com/v/SpXimTA1/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 3 Listopada 2017 #479143 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2017 1 minutę temu, kanciano napisał: Prosz: http://www105.zippyshare.com/v/SpXimTA1/file.html Rozpiska gdzie? sypkilopez i klqs dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanciano Napisano 3 Listopada 2017 #479148 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2017 Nie jestem w stanie zrobić. Cs od was i gdy chce odpalić demko mam: ----------------------------------------------------------------------------------- ] viewdemo zaq Playing demo from zaq.dem. WARNING! zaq.dem has an outdated demo format. > BUILD 921 SERVER (0 CRC) Server # 334 WARNING! Server returned protocol version 47, not 48 Demo file completely loaded. Demo file completely loaded. Disconnected. Demo playback stopped. ----------------------------------------------------------------------------------- Demko było nagrywane przez innego cs lecz w temtym jest problem z "viewdemo". Posiadam jeszcze nagranie w postaci filmu. Mogę podesłać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 3 Listopada 2017 #479150 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2017 Odpalasz demko na playdemo jak chcesz włączyć na viewdemo musisz je odpalić na nsie - zmienność protokołów w skrócie. Co do demka nie ma za bardzo co rozpisywać jedna akcja nic więcej. 4:33 +B Reszta czysta. Zaq dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 3 Listopada 2017 #479151 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2017 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Zaq dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi