wódzitsu Napisano 3 Listopada 2017 #479166 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2017 dostalem bana za oszustwo od admina przywitaj sie z psychopata chociaz nie jest w regulaminie ze za oszustwo ban wiec moge dostac ub ? sypkilopez dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 3 Listopada 2017 #479168 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2017 Zastosuj się do wzoru: Twój nick podczas gry: Godzina, data zdarzenia: Mapa: STEAM_ID / IP: Uzasadnienie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asd123sad Napisano 3 Listopada 2017 #479170 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2017 Nie widzę sensu by nawet to trzymać dalej otwarte. Link: http://aquax.hekko24.pl/bansmh/ban_list.php?bid=20186 Ciesz się, że tylko na jeden dzień. Pisałem z Sunn i pozwolił mi takową krótką karę dać. Nie toleruję oszustów, a jak widzę na swoich oczach jak ktoś robi kogoś w bambuko choć od godziny pisze "nie oszukam" a po chwili to robi to się niech nie dziwi. Może i w regulaminie nie ma ale i są rzeczy oczywiste. Są zasady które trzeba przestrzegać i nie są one wypisane. sypkilopez dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7aro Napisano 3 Listopada 2017 #479171 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2017 (edytowane) pkt. Absolutny zakaz używania cheatów i wspomagaczy (celownik awp/scout,modele esl) oraz wszystko co ułatwia grę. Nie wiem czy specjalnie trolujesz czy tak na serio ale jesli tak na serio to "przyjmij postawę do zbierania ryżu, rozbiegnij się a ścianą znajdzie Cię sama" Tak "oszustwo" jest to sposób na ułatwienie sobie gry wiec powinienes dziekowac ze tylko n 1 dzień. Edytowane 3 Listopada 2017 przez 7aro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 3 Listopada 2017 #479172 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2017 @asd123sad ja mówiłem o krótkim banie na opamiętanie a nie łojenie w dniach. 16 minut temu, asd123sad napisał: Może i w regulaminie nie ma ale i są rzeczy oczywiste. Są zasady które trzeba przestrzegać i nie są one wypisane. Khm khm, cytat z regulaminu: Wymiany na własną odpowiedzialność. Na krótkiego bana pozwoliłem Ci tylko dlatego, że kilku graczy pisało do mnie w sprawie tego gracza. Gracz otrzymuje UB ale: @wódzitsu - to, że administracja nie odpowiada za wymiany skinów, kluczy itp. nie znaczy, że jesteś zupełnie bezkarny. Taki proceder może mieć bardzo negatywny wpływ na serwer i atmosferę na nim, więc w pewnym momencie nie będziemy mieli innego wyjścia niż "posprzątanie" bałaganu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 3 Listopada 2017 #479173 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2017 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi