<Losik> Napisano 4 Listopada 2017 #479193 Napisano 4 Listopada 2017 Witam. Sprawa ma się następująco, kilka chwil temu zakończyła się mapa i została głosem graczy wybrana mapa "zima". W trakcie mapy w/w admin rzucił zapytanie o zmianę, a dokładnie zapytanie brzmiało "Zmiana 1.Mała 2.Duża". Pytam: jakim prawem admin zmienił wybraną przez graczy mapę na mapę "wiocha" biorąc pod uwagę że na serwerze było na samej mapie "zima" 11 przeszło osób. Wola graczy w tym przypadku została odsunięta na boczny tor. Wnoszę o upomnienie w/w admina. Pozdrawiam, BumBumBum. 7aro dodał reakcję 1
Bezzi Napisano 4 Listopada 2017 #479194 Napisano 4 Listopada 2017 Dostosuj się do wzoru i przedstaw dowody w postaci ss lub demka. @Assaseall
<Losik> Napisano 4 Listopada 2017 Autor #479195 Napisano 4 Listopada 2017 Niechaj przyjdzie Assaseall i się ustosunkuje. Słowo nie wystarczy? Było na serwerze sporo stałych bywalców i mogą potwierdzić to co wyżej napisałem. Admin też winien potwierdzić, zaprzeczenie było by aktem hipokryzji. Nie mam demka, nie mam ss, mogę wygrzebać HLTV co najwyżej.
Assaseall Napisano 4 Listopada 2017 #479196 Napisano 4 Listopada 2017 Na u@ dostałem z 5 próśb o zmianę mapy na mniejsza, bo tej nie chcieli. Żeby nie było że od razu potwierdziłem to wpisałem vote którą mape chcą mała czy dużą, a że większa ilość osób wolała mniejsza mapę to glosowanie to wygrało. to napisałem żeby podali mapy na u@. to dostałem 4 rodzaje ale tylko 3 były możliwe w konsoli admina.
<Losik> Napisano 4 Listopada 2017 Autor #479197 Napisano 4 Listopada 2017 Sami gracze tą mapę wybrali to niech nie płaczą tylko grają. To że ktoś Ci płacze na u@ to oznacza że potulnie dajesz vote? A brałeś pod uwagę zdanie pozostałych graczy? NIE. I rodzi się pytanie - czy to parodia czy patologia? klqs dodał reakcję 1
RYBSON Napisano 4 Listopada 2017 #479203 Napisano 4 Listopada 2017 Jeżeli było 11 graczy z czego 5 dało prośbę na u@ o zmianę mapy po czym admin zrobił vote w którym większość wybrała mniejsza mapę to o co chodzi? Chyba po to są głosowania, żeby większość zdecydowała jak chce grać. A dowodów z twojej strony i wzoru jak nie było tak dalej nie ma. Jeżeli dalej masz zamiar pisać o winie admina której i tak nie ma bez udowodnienia tego to skarga pójdzie do zamknięcia.
Bezzi Napisano 4 Listopada 2017 #479207 Napisano 4 Listopada 2017 Skoro admin zrobił vote to ta skarga nie ma sensu gracze wybrali mape taką jaką chcieli. Gdyby zmienił mapę bez amx_vote wtedy mogliśmy stwierdzić samowolke admina, w tym przypadku admin prawidłowo wykonał swój obowiązek. 1 godzinę temu, <Losik> napisał: I rodzi się pytanie - czy to parodia czy patologia? Parodia to ta skarga. /close
Bezzi Napisano 4 Listopada 2017 #479208 Napisano 4 Listopada 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
3
3
1
1
Popularne Dni
4 Lis
8
Najaktywniejsi w tym temacie
<Losik> 3 posts
Bezzi 3 posts
RYBSON 1 post
Assaseall 1 post
Popularne Dni
4 Lis 2017
8 posts
Popular Posts
<Losik>
Witam. Sprawa ma się następująco, kilka chwil temu zakończyła się mapa i została głosem graczy wybrana mapa "zima". W trakcie mapy w/w admin rzucił zapytanie o zmianę, a dokładnie zapytanie brz
<Losik>
Sami gracze tą mapę wybrali to niech nie płaczą tylko grają. To że ktoś Ci płacze na u@ to oznacza że potulnie dajesz vote? A brałeś pod uwagę zdanie pozostałych graczy? NIE. I rodzi się pytanie