Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.

Sprawa ma się następująco, kilka chwil temu zakończyła się mapa i została głosem graczy wybrana mapa "zima".
W trakcie mapy w/w admin rzucił zapytanie o zmianę, a dokładnie zapytanie brzmiało "Zmiana 1.Mała 2.Duża".
Pytam: jakim prawem admin zmienił wybraną przez graczy mapę na mapę "wiocha" biorąc pod uwagę że na serwerze było na samej mapie "zima" 11 przeszło osób.
Wola graczy w tym przypadku została odsunięta na boczny tor.
Wnoszę o upomnienie w/w admina.
Pozdrawiam, BumBumBum.

Napisano

Niechaj przyjdzie Assaseall i się ustosunkuje.
Słowo nie wystarczy? Było na serwerze sporo stałych bywalców i mogą potwierdzić to co wyżej napisałem.
Admin też winien potwierdzić, zaprzeczenie było by aktem hipokryzji.
Nie mam demka, nie mam ss, mogę wygrzebać HLTV co najwyżej.

Napisano

Na u@ dostałem z 5 próśb o zmianę mapy na mniejsza, bo tej nie chcieli. Żeby nie było że od razu potwierdziłem to wpisałem vote którą mape chcą mała czy dużą, a że większa ilość osób wolała mniejsza mapę to glosowanie to wygrało. to napisałem żeby podali mapy na u@. to dostałem 4 rodzaje ale tylko 3 były możliwe w konsoli admina. 

Napisano

Sami gracze tą mapę wybrali to niech nie płaczą tylko grają.
To że ktoś Ci płacze na u@ to oznacza że potulnie dajesz vote?
A brałeś pod uwagę zdanie pozostałych graczy? NIE.
I rodzi się pytanie - czy to parodia czy patologia?

Napisano

Jeżeli było 11 graczy z czego 5 dało prośbę na u@ o zmianę mapy po czym admin zrobił vote w którym większość wybrała mniejsza mapę to o co chodzi? Chyba po to są głosowania, żeby większość zdecydowała jak chce grać. A dowodów z twojej strony i wzoru jak nie było tak dalej nie ma. Jeżeli dalej masz zamiar pisać o winie admina której i tak nie ma bez udowodnienia tego to skarga pójdzie do zamknięcia. :)

Napisano

Skoro admin zrobił vote to ta skarga nie ma sensu gracze wybrali mape taką jaką chcieli.

Gdyby zmienił mapę bez amx_vote wtedy mogliśmy stwierdzić samowolke admina, w tym przypadku admin prawidłowo wykonał swój obowiązek.

1 godzinę temu, <Losik> napisał:

I rodzi się pytanie - czy to parodia czy patologia?

Parodia to ta skarga. 

/close

Napisano

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.
Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...