Mamusiaa Napisano 29 Listopada 2017 #483564 Napisano 29 Listopada 2017 (edytowane) Miesiąc na zastanowienie, musiałam sobie poobserwować troszku i to była ciężka decyzja mogłabym wymienić jeszcze kilka osób, ale jak 3 to 3 @Knopa Dzięki jemu redakcja ożyła, w końcu się coś dzieje, dobrze dba o redakcje. Jest sympatycznym, miłym Facetem. :). I ostatni artykuł wyszedł świetnie. @Bezzi Mój Ulubieniec, a dlaczego bo taka osoba zawsze służy pomocą, doradzi. Wie co do Niego należy i starannie wszystko zrobi. Jest mega aktywny na forum. Jest zabawnym, miłym chłopcem I tak jak wyżej artykuł świetnie napisany i m.in różne tematy @klqs Duży wkład daje w nasze serwery, również u Nas pomógł wytłumaczy wszystko co i jak. Bezkonfliktowy Chłopak, świetny programista Edytowane 29 Listopada 2017 przez M a m c i a klqs, Knopa, Bezzi i 1 inny dodali reakcje 2 2
Sylwia^^ Napisano 30 Listopada 2017 #483602 Napisano 30 Listopada 2017 Długo myślałam na kogo zagłosować i wybrałam Kandydat: @Bezzi Dlaczego on?: Pomógł mi w wielu sprawach, angażuje się i jest bardzo pomocny. Ale jak i surowy nie jest taki, że jak kogoś lubi to mu popuści i dlatego wybieram tylko jego Bezzi dodał reakcję 1
Missia Napisano 30 Listopada 2017 Autor #483669 Napisano 30 Listopada 2017 Przedstawiam wyniki z tego miesiąca. 1 miejsce - @RYBSON ex aequo @Bezzi - po 11 głosów 2 miejsce - @Knopa - 6 głosów 3 miejsce - @senor - 5 głosów Gratuluję zwycięzcom, po nagrody zapraszam do @LOVASSS#URLOPIK!. Niedługo pojawi się kolejna edycja tego konkursu, więc wszystkich bardzo serdecznie na niego zapraszam. Bezzi, Mamusiaa i RYBSON dodali reakcje 1 2
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
4
1
1
1
Popularne Dni
5 Lis
12
6 Lis
6
10 Lis
4
9 Lis
2
Najaktywniejsi w tym temacie
Missia 4 posts
Knopa 1 post
Baniatowaty 1 post
Bezzi 1 post
Popularne Dni
5 Lis 2017
12 posts
6 Lis 2017
6 posts
10 Lis 2017
4 posts
9 Lis 2017
2 posts
Popular Posts
Natsu Dragneel
Nick Kandydata: @Iga ツ Dlaczego? Bo jest bardzo utalentowanym grafikiem, gdy po raz pierwszy zobaczylem jej piekne prace nie moglem powstrzymac lez.
Baniatowaty
Nick Kandydata: @⭐RYBSON⭐ Dlaczego ta osoba(Rozwinięta, sensowna wypowiedź)? : Wchodzi wszystkim w hmmm Osoba najbardziej aktywna, na forum zmienił się bardzo czy na lepsze czy na gorsze? Zależy
senor
Nick kandydata: rybsonDlaczego ta osoba: w koncu ktos normlany muisi wygrac, bo ten okonurs chyba jest uwstawiany a tak to rybka robi swietna robtoe w ubt i jako supp admin. oplecam go @Missia co to