Mamusiaa Napisano 29 Listopada 2017 #483564 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2017 (edytowane) Miesiąc na zastanowienie, musiałam sobie poobserwować troszku i to była ciężka decyzja mogłabym wymienić jeszcze kilka osób, ale jak 3 to 3 @Knopa Dzięki jemu redakcja ożyła, w końcu się coś dzieje, dobrze dba o redakcje. Jest sympatycznym, miłym Facetem. :). I ostatni artykuł wyszedł świetnie. @Bezzi Mój Ulubieniec, a dlaczego bo taka osoba zawsze służy pomocą, doradzi. Wie co do Niego należy i starannie wszystko zrobi. Jest mega aktywny na forum. Jest zabawnym, miłym chłopcem I tak jak wyżej artykuł świetnie napisany i m.in różne tematy @klqs Duży wkład daje w nasze serwery, również u Nas pomógł wytłumaczy wszystko co i jak. Bezkonfliktowy Chłopak, świetny programista Edytowane 29 Listopada 2017 przez M a m c i a Knopa, Bezzi, SUNN. i 1 inny dodali reakcje 2 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sylwia^^ Napisano 30 Listopada 2017 #483602 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 Długo myślałam na kogo zagłosować i wybrałam Kandydat: @Bezzi Dlaczego on?: Pomógł mi w wielu sprawach, angażuje się i jest bardzo pomocny. Ale jak i surowy nie jest taki, że jak kogoś lubi to mu popuści i dlatego wybieram tylko jego Bezzi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 30 Listopada 2017 Autor #483669 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 Przedstawiam wyniki z tego miesiąca. 1 miejsce - @RYBSON ex aequo @Bezzi - po 11 głosów 2 miejsce - @Knopa - 6 głosów 3 miejsce - @senor - 5 głosów Gratuluję zwycięzcom, po nagrody zapraszam do @LOVASSS#URLOPIK!. Niedługo pojawi się kolejna edycja tego konkursu, więc wszystkich bardzo serdecznie na niego zapraszam. RYBSON, Mamusiaa i Bezzi dodali reakcje 1 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi