Mzkkk Napisano 5 Listopada 2017 #479407 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2017 (edytowane) Prosił bym o dodanie /codtop15 (komenda służąca do sprawdzania topki lvl serwera). Jednocześnie chciałbym zgłosić niedziałanie nominacji map. Edytowane 5 Listopada 2017 przez Mzkkk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klqs Napisano 5 Listopada 2017 #479410 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2017 (edytowane) Odrazu mówie, że dodanie tego do silnika to żaden problem, więc potrzebowałbym *.sma. Moge zrobić osobny plugin tylko musiałbym się łączyć z bazą danych w osobnym pluginie co nie jest najlepszym rozwiazaniem ale możliwym. @Malu Poza tym niedługo bedzie odświeżony cod a tam już jest ta opcja @Mzkkk odświeżony Edytowane 5 Listopada 2017 przez klqs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mzkkk Napisano 5 Listopada 2017 Autor #479422 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2017 39 minut temu, klqs napisał: Odrazu mówie, że dodanie tego do silnika to żaden problem, więc potrzebowałbym *.sma. Moge zrobić osobny plugin tylko musiałbym się łączyć z bazą danych w osobnym pluginie co nie jest najlepszym rozwiazaniem ale możliwym. @Malu Poza tym niedługo bedzie odświeżony cod a tam już jest ta opcja Co masz na myśli przez odświeżony ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7aro Napisano 5 Listopada 2017 #479522 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2017 (edytowane) Sama komenda mało użyteczna o wiedzy max lvl, ale jeśli nie będzie kolidować z innymi i nie obciążać serwera to ok. Dla naszych programistów wo żadne wyzwanie I tak drodzy państwo ktoś się podjął chyba 2 raz od istnienia COD 200 aby postawić go na nowo Chwała Bohaterom. Co do nominacji map tego w ogóle nie powinno być według mnie, w dalszym ciągu byłyby te same mapy. Pokłony dla pomysłodawcy i twórcy paczek map, strzał w dziesiątkę widać jak nowi ludzie pojawiają się i niektórzy starzy wracają. I taka moja prywata prośba o wgranie de_survivor, osobiście uważam tą mape za swietna, ale wiem że z nia sa spore problemy. Co do komendy mute hmmm, się ma stema, się ma mute Będąc na serwerze naciskasz Esc pojawia się menu i w nim opcja "Lista ludzi" w nie zaznaczasz kogo chcesz mute albo all Edytowane 6 Listopada 2017 przez 7aro klqs dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mzkkk Napisano 6 Listopada 2017 Autor #479645 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2017 Jeszcze jedna komenda. /mute .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 6 Listopada 2017 #479650 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2017 11 minut temu, Mzkkk napisał: Jeszcze jedna komenda. /mute .... To potem dodam. Resztę podesłałem @aquax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mzkkk Napisano 6 Listopada 2017 Autor #479676 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2017 (edytowane) 19 godzin temu, 7aro napisał: Co do komendy mute hmmm, się ma stema, się ma mute W jakim sensie ? Mam stema i nie mogę zmutować graczy a trafiam na takie godziny że wydzierają się cały czas i tandetne stare bindy spamują .... Edytowane 6 Listopada 2017 przez Mzkkk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 7 Listopada 2017 #479865 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 Dnia 5.11.2017 o 12:38, klqs napisał: Odrazu mówie, że dodanie tego do silnika to żaden problem, więc potrzebowałbym *.sma. Moge zrobić osobny plugin tylko musiałbym się łączyć z bazą danych w osobnym pluginie co nie jest najlepszym rozwiazaniem ale możliwym. @Malu Poza tym niedługo bedzie odświeżony cod a tam już jest ta opcja @Mzkkk odświeżony Dnia 6.11.2017 o 14:57, SUNN. napisał: To potem dodam. Resztę podesłałem @aquax Dnia 5.11.2017 o 20:49, 7aro napisał: Będąc na serwerze naciskasz Esc pojawia się menu i w nim opcja "Lista ludzi" w nie zaznaczasz kogo chcesz mute albo all Wyjaśnione, więc zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 7 Listopada 2017 #479866 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi