subito88 Napisano 12 Listopada 2017 #480712 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Twój nick podczas gry: d_b .:|KOXER|:. d_b Godzina, data zdarzenia: 12.11.2017 - 17:23:33 Mapa: de_dust2002 STEAM_ID / IP: STEAM_0:0:65658864 Uzasadnienie: Rybson dał mi bana za skanowanie na resp przed 7 sekund na mapie de_dust2002. Tylko, że o nie było skanowanie, bo on podszedł pod okno i przy tym oknie go zabiłem i to nie przez ścianę, więc to nie był resp, tylko to okno od strony ct, z któego widać resp tt. A tak w ogóle to podobno nie powinno się banować innych adminów, a po drugie jest to ban niesłuszny, bo 1. to nie skan na respa, bo on poszedł pod okno 2. sam przed 7 sekund wyszedł żeby snajpować ludzi stamtąd, wiec sprawiedliwie by było jakby i on zebrał bana... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 12 Listopada 2017 #480713 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 @⭐RYBSON⭐ do tablicy, coś chyba Ci sie pomyliło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 12 Listopada 2017 #480714 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 "13.Nie strzelamy z bfg, błyskawic, rakiet, airstrike, predator missle, awp, scout na resp wroga na mapach de_eldorado, de_rats_1337, cs_max, de_dust2002 oraz cs_estate, de_alexandra przez pierwsze 7 sekund rundy. (Ban 30min) 13.Nie strzelamy z bfg, błyskawic, rakiet, airstrike, predator missle, awp, scout na resp wroga na mapach de_eldorado, de_rats_1337, cs_max, de_dust2002 oraz cs_estate, de_alexandra przez pierwsze 7 sekund rundy. (Ban 30min)" Admin na okresie próbnym, do tego nie zabił tylko mnie lecz i drugiego przeciwnika na respie, niestety drugiego zabójstwa ss nie zrobiłem. Wykazał się nieznajomością regulaminu i jako support chciałem zareagować. Fakt, mogłem napisać skargę ale tutaj się wszystko wyjaśni. Link do ss ---> http://www22.zippyshare.com/v/yiSnwwpW/file.html @Vix33nek! zajrzyj tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 12 Listopada 2017 #480716 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Co do bana, słuszny, ale jakim prawem Ty banujesz admina? Nie masz takiego prawa musisz nagrać demko ewentualnie ss i wtedy podsyłasz dla opiekuna lub s@ w górę. Pogadamy sobie na ten temat. RYBSON dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 12 Listopada 2017 #480717 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi