RYBSON Napisano 12 Listopada 2017 #480730 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 (edytowane) Nick: Rybson Wiek: 17 Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: Praktycznego nie ma. Posiadasz mikrofon?: Oczywiście Dlaczego własnie Ty?: Składam podanie na tą funkcję już 3 raz więc widać, że mi zależy. Nie sprawiam problemów, zgłaszam moderatorom gdy coś dzieje się nie tak. Biorę aktywny udział w życiu forum, na ts przesiaduje całymi dniami. Jeśli chodzi o resztę moich rang to spokojnie, poradzę sobie bo oprócz Ubt nie jest to nic wymagającego. Będę obiektywny, nie będę się postrzymywać jeśli będe musiał zbanować kolegę za złamanie regulaminu. W stresowych sytuacjach potrafię zachować zimna krew (wyłączyć się) i podjąć odpowiednią decyzję. Staż na sieci: Ponad rok. Co wprowadzisz na naszego Ts? Potrzebna pomoc w różnego rodzaju eventach/sporach. Usprawnienie pracy moderacji, pomoc użytkownikom w ich problemach. Czy byłeś banowany wcześniej na serwerze? (jeśli tak to za co): Od momentu złożenia poprzedniego podania raz na minutę. Pozdrawiam. Edytowane 12 Listopada 2017 przez RYBSON senor, aureox, VEX` i 10 innych dodali reakcje 4 3 6 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 12 Listopada 2017 #480743 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Jestem na tak, miałem okazję rozmawiać z Rybą na ts. Jak na swój wiek osoba bardzo dojrzała, umie również rozbawić rozmówców. Składa podanie po raz 3, samo za siebie mówi, że tej paskudzie zależy na tej randze. Osoba bardzo komunikatywna otwarta na rozmowy. Jestem pewien w 100%, że poradzi sobie z tą rangą tak samo jak świetnie daje sobie rade w UBT. Zwyczajnie chłopak jest sumienny, zawsze gdy czegoś sie podejmuje to wykonuje swoje pracę na tip top. Jak ktoś sie przyczepi do pkt, bo takie osoby będą : ) Zakaz wypowiadania się w podaniach, propozycjach itp. TeamSpeaka, jeżeli w ogóle na nim nie przesiadujemy. W OGÓLE nie przesiadujemy, a ostatnio nawet byłem, mieliśmy zebranie. Poza tym wystarczy fakt, że znam go bardzo dobrze Pozdrawiam i życzę powodzenia wszystkim użyszkodnikom Shirunia, klqs i RYBSON dodali reakcje 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brOOk3n Napisano 12 Listopada 2017 #480771 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 (edytowane) Jak najbardziej jestem na tak - Sprawuje się dobrze jako Support Admin więc myślę, że to na spokojnie ogarnie - Wymagania spełnia, - Podanie bardzo przejrzyście i tematycznie napisane, nie za krótko nie za długo - Nie składa podania po raz pierwszy co znaczy, że się stara o posadę Powodzenia ! Edytowane 12 Listopada 2017 przez brOOk3n RYBSON dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maajkeel Napisano 13 Listopada 2017 #480841 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 TAK: ++ zgłasza wszelakie problemy związane z ts3 + kultura + kolejne podanie + aktywny RYBSON dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 13 Listopada 2017 #480847 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 Jestem na TAK +Pomocny +/-Kulkurka +/-Mikro +Aktywny, ale te godzinki na ts to czasem się same nabijają na Afku +Problemy zgłasza (jeden z moich faworytów w ten rekrutacji) PS: Ryba rozpisałeś się tak bardzo to ja się rozpisywać nie będę RYBSON dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikus Napisano 13 Listopada 2017 #480857 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 Również jestem na tak. Aktywny Zgłasza moderatorom jakieś problemy Miły Powodzenia RYBSON dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Listopada 2017 #480861 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 Na tak Aktywny+ 3 podanie, widać ze zależy + Miły i pomocny+ Powodzenia oby tym razem się udało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyPuma Napisano 13 Listopada 2017 #480882 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 Na tak. +Aktywny +Można się Tobą dogadać +Widać, że mu zależy na nowym kolorku Powodzenia RYBSON dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 13 Listopada 2017 #480895 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 Jestem na tak noob w cs można z Tobą pogadać zależy Tobie widzę po UBT, jak dostajesz rangę to działasz na max RYBSON dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klqs Napisano 13 Listopada 2017 #480896 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 Na tak: - Aktywny - Ogarnięty RYBSON dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 13 Listopada 2017 #480997 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 Również na tak! Aktywny na ts, nie sprawia problemów, widać, że zależy Ci na tej funkcji> Jednak pamiętaj, co za dużo to nie zdrowo. Bezzi i RYBSON dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 13 Listopada 2017 #481006 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 Jestem na Tak Aktywność na wysokim poziomie, komunikatywny, rozsądny, nie ma z nim żadnych problemów, nie wydaje się w konflikty. Osoba, która nie boi się nowych wyzwań. Powodzenia RYBSON dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaNoN^^ Napisano 13 Listopada 2017 #481013 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 Tak Kultura, ogarnięty, aktywny, spk się z tb gada RYBSON dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 14 Listopada 2017 #481053 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 Jestem na Tak Aktywny, kulturalny, odpowiedzialny, stara się długo o to stanowisko. Powodzenia. RYBSON dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VEX` Napisano 14 Listopada 2017 #481105 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 + Wiek + Aktywność + Kultura + Spoko zią, można z nim pogadać o wszystkim + Zgłasza błędy moderacji Jak dla mn ideolo, brałbym. Na tak oczywiście RYBSON dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gr4nd Napisano 14 Listopada 2017 #481106 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 Na Tak + Aktywny + Bezkonfliktowy + Komunikatywny RYBSON dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frost` Napisano 14 Listopada 2017 #481220 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 Spokojny, dużo siedzisz na tsie masz chęci do pomocy. W Ubt z tego co widać radzisz sobie wyśmienicie, zakładam że jako moderator tsa będzie równie dobrze. RYBSON dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 14 Listopada 2017 #481244 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 (edytowane) w bardzo krotkim czasie uzyskałes bardzo odpowiedzialne rangi, wiem ze bys uradził jeszcze z modem ale chce kogos kto ma mniej zobowiazan Zapraszam przy kolejnej rekrutacji Edytowane 14 Listopada 2017 przez Mastero> RYBSON dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 14 Listopada 2017 #481246 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi