Bezzi Napisano 13 Listopada 2017 #480839 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 Cześć i czołem, skoro powstały odznaczenia to myślę, że można dodać kilka innych niestandardowych. Przykłady. Najbardziej pomocny - osoba na którą zawsze można liczyć. Wierny M-H - osoba, która jest wierna sieci i ślubuję pozostać tutaj do końca. (Do analizy przez h@) Popularny/na - dostaję ją osoba, która wygrała w konkursie "Najbardziej popularny użytkownik miesiąca" Grafike da sie zrobić. Same dotychczasowe odznaczenia są lekko spłaszczone, bo oryginalny rozmiar nie mieści sie w kwadracik Niech ktoś mi poda oryginalny rozmiar jaki ma być mogę to zrobić w wolnej chwili. Albo zwyczajnie poszerzyć pole obrazka. Druga kwestia, kiedyś była mowa o odznakach, że będą widniały przy czy pod reputacją. Pozdro Darshil dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 17 Listopada 2017 #481711 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Bezzi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi