Gość Napisano 14 Listopada 2017 #481061 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 Mam pytanie.Czemu nie macie aplikacji Multi-Head lepiej by było jakby była taka aplikacja na telefon. Proszę o odpowiedź @LOVASSS @Ania ;) @Malu @aquax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 14 Listopada 2017 #481062 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 Napisz proszę, co byś widział/ła w takiej aplikacji? bansa? premki? usługi? może chatbox? wszystko jest dostępne z poziomu forum, które na silniku IPS bardzo ładnie i płynnie działa na telefonach. Ania dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Listopada 2017 #481063 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 @Bene W takiej aplikacji bym widziała np.chatbox i inne tak jak na Komputerze na Forum może dla innych by to pasowało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 14 Listopada 2017 #481064 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 No dobrze, ale tak jak napisałem, wymieć coś, czego nie będziesz mieć z pozycji forum. Mam nadzieję że wiesz, że stworzenie takiej "aplikacji" wiąże się z planem biznesowym (trzeba wiedzieć czy to jest w ogóle potrzebne?) oraz ze wszystkimi związanymi z tym kosztami? RYBSON dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Listopada 2017 #481068 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 No wiem ale pomyl ktos chce pobrac cos z sklepplay i nagle natrawia na nasza aplikacje wchodzi i czyta to jest duzy + to jakby reklama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 14 Listopada 2017 #481070 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 Nasza sieć jest wystarczająco duża i nie potrzebuje reklam w sklepie google. Radziła sobie bez tego do tej pory i będzie sobie radzić dalej. Pieniądze na budowe takiej apki lepiej wsadzić w reklame serwera. Na telefonie jest wszystko przejrzyste - wszystko widoczne jak m.in czatbox. Odpada Mamusiaa dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Listopada 2017 #481071 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 To bylo tylko pytanie a wiec nie chcecie apki Zamykajcie Temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 14 Listopada 2017 #481073 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 Póki co nie jesteśmy zainteresowany aplikacją mobilną. Wszystko mamy na forum, wszystkie odnośniki, linki oraz informacje. Jeżeli ktoś z administracji będzie zainteresowany, to na pewno się odezwie. Póki co zamykam. Mamusiaa dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 14 Listopada 2017 #481074 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 14 Listopada 2017 #481075 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 Może i jest to reklama ale korzyści z napisania i posiadania aplikacji będą niewspółmiernie wyższe niż zyski i przede wszystkim nigdy się nie zwrócą. Aplikacja zawsze byłaby fajna ale obawiam się, że serwery i sieć przez to by ucierpiały (napisanie apki to żmudny proces + potem aplikację trzeba utrzymywać i aktualizować). Poza tym forum jest dostępne przez przeglądarkę (zarówno styl mobilny jak i zwykły). No i był/jest jeszcze Tapatalk ale nie wiem czy ta apka w ogóle jeszcze istnieje i czy MH jest na niej dostępne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi