Gość Napisano 14 Listopada 2017 #481061 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 Mam pytanie.Czemu nie macie aplikacji Multi-Head lepiej by było jakby była taka aplikacja na telefon. Proszę o odpowiedź @LOVASSS @Ania ;) @Malu @aquax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 14 Listopada 2017 Donator Premium VIP #481062 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 Napisz proszę, co byś widział/ła w takiej aplikacji? bansa? premki? usługi? może chatbox? wszystko jest dostępne z poziomu forum, które na silniku IPS bardzo ładnie i płynnie działa na telefonach. Ania dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Listopada 2017 #481063 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 @Bene W takiej aplikacji bym widziała np.chatbox i inne tak jak na Komputerze na Forum może dla innych by to pasowało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 14 Listopada 2017 Donator Premium VIP #481064 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 No dobrze, ale tak jak napisałem, wymieć coś, czego nie będziesz mieć z pozycji forum. Mam nadzieję że wiesz, że stworzenie takiej "aplikacji" wiąże się z planem biznesowym (trzeba wiedzieć czy to jest w ogóle potrzebne?) oraz ze wszystkimi związanymi z tym kosztami? RYBSON dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Listopada 2017 #481068 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 No wiem ale pomyl ktos chce pobrac cos z sklepplay i nagle natrawia na nasza aplikacje wchodzi i czyta to jest duzy + to jakby reklama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 14 Listopada 2017 Premium #481070 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 Nasza sieć jest wystarczająco duża i nie potrzebuje reklam w sklepie google. Radziła sobie bez tego do tej pory i będzie sobie radzić dalej. Pieniądze na budowe takiej apki lepiej wsadzić w reklame serwera. Na telefonie jest wszystko przejrzyste - wszystko widoczne jak m.in czatbox. Odpada Mamusiaa dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Listopada 2017 #481071 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 To bylo tylko pytanie a wiec nie chcecie apki Zamykajcie Temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 14 Listopada 2017 Donator Premium VIP #481073 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 Póki co nie jesteśmy zainteresowany aplikacją mobilną. Wszystko mamy na forum, wszystkie odnośniki, linki oraz informacje. Jeżeli ktoś z administracji będzie zainteresowany, to na pewno się odezwie. Póki co zamykam. Mamusiaa dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 14 Listopada 2017 Donator Premium VIP #481074 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 14 Listopada 2017 #481075 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 Może i jest to reklama ale korzyści z napisania i posiadania aplikacji będą niewspółmiernie wyższe niż zyski i przede wszystkim nigdy się nie zwrócą. Aplikacja zawsze byłaby fajna ale obawiam się, że serwery i sieć przez to by ucierpiały (napisanie apki to żmudny proces + potem aplikację trzeba utrzymywać i aktualizować). Poza tym forum jest dostępne przez przeglądarkę (zarówno styl mobilny jak i zwykły). No i był/jest jeszcze Tapatalk ale nie wiem czy ta apka w ogóle jeszcze istnieje i czy MH jest na niej dostępne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi