Frost` Napisano 15 Listopada 2017 #481339 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2017 Generalnie rzecz biorąc to z moich obserwacji wynika że od kilku dni nie ma botów muzycznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 15 Listopada 2017 #481348 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2017 (edytowane) ja mam zwiazane rece bo nie mam dostepu do vps. Zglaszalem problem do @Bene ale nie dostalem żadnych odpowiedzi, w sumie to i tak trzeba czekac na cypisa bo on sie zajmuje taka bardziej techniczna strona w tej kwestii edit. @Bene Edytowane 15 Listopada 2017 przez Master Frost` i wandi dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 15 Listopada 2017 #481350 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2017 W ciągu ostatnich dni nie pamiętam żebyś coś zgłaszał ale już zaspokajam Twoja ciekawość. Padła licencja i czekamy na odnowienie. SQNFUN i Frost` dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 15 Listopada 2017 #481415 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2017 (edytowane) Tak wiec czekamy na odnowienie licencji, temat uważam za wyjasniony Radia są już aktywne @Frost` Edytowane 16 Listopada 2017 przez Master Frost` dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 15 Listopada 2017 #481416 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi